Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ανάπτυξη ή καθυστέρηση το δίλημμα της 7ns Νοεμβρίου

Τα δικά του διλήμματα ενόψει των εκλογών τns προσεχούς Κυριακής έθεσε χθες ο Μάρκος Μπόλαρης. Μιλώντας από το βήμα της περιφερειακής συνδιάσκεψης Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνόψισε το διακύβευμα τns επικείμενης κάλπης στο σαφές και ξεκάθαρο δίλημμα "ανάπτυξη ή καθυστέρηση". Σε αυτήν την πρόκληση, είπε ο κ. Μπόλαρης. "απαντάμε με σχέδιο, με ατζέντα, με δράση. Καταθέτουμε άλλη πρόταση από αυτήν που έχετε συνηθίσει να βλέπετε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι πρόταση πολιτική, χωρίς οιμωγές και κραυγές", τόνισε. Ο κ. Μπόλαρης εκθείασε τη διοικητική μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη". λέγοντας πως "για πρώτη φορά μετά 180 χρόνια αποκεντρώνονται εξουσίες, oι κοινωνίες παίρνουν την τύχη στα χέρια τους. Γι’ αυτό ακριβώς την Κυριακή χρειαζόμαστε ψήφο ενισχυμένη, ψήφο εμπιστοσύνης. σοβαρότητας και ευθύνης".

Με Γερουλάνο στη Χαλκιδική. Σήμερα ο κ. Μπόλαρης μαζί με τον υπουργό Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο θα επισκεφθούν τη Χαλκιδική, όπου θα συναντηθούν και με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων. Το βράδυ ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα κάνει την κεντρική ομιλία του στο Κιλκίς.
Χθες ο κ. Μπόλαρης επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. όπου συναντήθηκε με τους προϊσταμένους πρωτοδικείου και εφετείου, με τη διοίκηση του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων, καθώς και με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Μανόλη Λαμτζίδη.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα προβλήματα του χώρου της δικαιοσύνη και ειδικότερα για την επέκταση του Δικαστικού Μεγάρου και τη βελτίωση των υποδομών του υπάρχοντος κτιρίου και ανέλαβε τη δέσμευση για την αμεσότερη δυνατή προώθηση και υλοποίηση των αιτημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου