Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Καζταρίδης στη Σοφία Μαυρίδου: Το πρόβλημά μας είναι το στεγαστικό, μεγάλη η ανάγκη ανέγερσης νέων κτηρίων.

Με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Πιερίας κ.κ. Αστέριο Κρίτογλου και Γιάννη Καζταρίδη συναντήθηκε, το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, συνοδεία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του νομού με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σημειώνεται ότι η Σοφία Μαυρίδου μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφθηκαν όλα τα γραφεία χαιρετίζοντας το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνουν τις Υπηρεσίες και αντάλλαξαν απόψεις για την Παιδεία και ειδικότερα για τις συνθήκες εκπαίδευσης στο νομό.
Πρώτος σταθμός ήταν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου ο Διευθυντής κ. Γιάννης Καζταρίδης ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν υποδεικνύοντας ως το σημαντικότερο το στεγαστικό και τόνισε την άμεση ανάγκη για ανέγερση νέων κτηρίων.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ. Αστέριο Κρίτογλου, ο οποίος αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενημέρωσε για τα ζητήματα της σχολικής στέγης αλλά και τη μεταφορά των μαθητών.
«Συζητήσαμε με τους ανθρώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα κτιριακά προβλήματα που απασχολούν το νομό μας τα οποία θεωρώ νευραλγικής σημασίας ζητήματα. Ο τομέας της εκπαίδευσης είναι προτεραιότητά μας γιατί εκεί στηρίζεται η μόρφωση των παιδιών που θα διαμορφώσουν την κοινωνία μας αύριο. Η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι πάνω από όλα. Διεκδικούμε ως νομός το δικαίωμά μας να παρέχουμε στα παιδιά τις ενδεδειγμένες συνθήκες εκπαίδευσης ώστε η μόρφωσή τους να είναι ουσιαστική και να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα δεδομένα», σημείωσε σχετικά η Σοφία Μαυρίδου. 
Πηγή: politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου