Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.. ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΠΑΣΟΚ.... ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;

Σχεδόν έχει κλειδώσει το θέμα του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη στο Νομό Πιερίας απο την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.Και το όνομα Γρηγόρης Παπαχρήστος.
- Ομως υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις σε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ του Δήμου του και όχι μόνο.
Διότι, και τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ιδιαίτερα τις δύο τελευταίες , στελέχη του συνδυασμού του Παπαχρήστου, τάσσονται ο ένας μετά τον άλλο με τον Γιώργο Παπαθανασίου, με συνεχή και επίμονη υπόγεια προτροπή του Παπαχρήστου. (και όποιος έχει αμφιβολία... εδώ είμαστε.) Μάλιστα απο προχτές που κυκλοφόρησε στην... Βροντού ότι έχει κλειδώσει η υποψηφιότητά του, έτρεξαν πολλοί να προλάβουν να πουν παρών υπέρ του Παπαθανασίου και να δείξουν πίστη στον αρχηγό τους.Και κανείς βέβαια δέν πίστεψε ότι το έπραξαν μόνοι τους, όταν είναι γνωστό ότι υπάρχουν ιδιαίτερες σχέσεις με τον Δήμαρχο και είναι σε μία ομάδα επι σειρά ετών.
- Οι προσωπικές εμπάθειες και η εκδικητικότητα στην πολιτική αποφέρει "πολιτικές συμφορές".
Και μάλιστα όταν ασκούνται απο πρόσωπο που θέλει να λέγεται πετυχημένος και θέλει να είναι στο πολιτικό προσκήνιο του νομού μας και πάλι.
- Δέν μπορεί όμως, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ να δουλεύει υπογείως με τους δικούς του, λειτουργώντας κατά του επισήμου υποψηφίου του κόμματος, για να "βγάλει χολή" κατά "άσπονδων φίλων του", επειδή τόλμησαν να αμφισβητήσουν όχι την ικανότητά του αλλά τον "χαρακτήρα του και τον άκρατο προσωπικό εγωισμό και φιλοδοξία".
- Δέν θα δεχτούν οι αγνοί αγωνιστές του "χώρου" τον πόλεμο κάτω απο το τραπέζι , γιατί δέν κατέστη δυνατόν να ικανοποιηθεί πλήρως η "φιλοδοξία" του "ενός" και ο κρυφός καημός να καταστεί "καθεστώς" στο Δημαρχιακό θώκο, ο ένας και μοναδικός, με τη λογική του "απαραίτητου και αναντικατάστατου".
- Δέν έιναι δυνατόν "όσοι δέν συνεμορφώθησαν με τας υποδείξεις" να γίνονται καθημερινά "βορρά αγέλης λεόντων με αρχηγό του κοπαδιού τον ίδιο".
- Στη δημοκρατία οι πολιτικοί πρέπει να δέχονται κριτική, όποιος δέν αντέχει στην κριτική, να μήν πολιτεύεται.
- Η κριτική, δέν πρέπει να αποτελεί λόγο εκδίκησης ενός ολόκληρου χώρου, απο τον οποίο οφελήθηκες πολλά και οφείλεις σε αυτόν την πολιτική σου ύπαρξη..
- δέν πρέπει να αποτελεί λόγο εκδίκησης του χώρου αυτού γιατί πρόσωπα που σου ασκούν κριτική κινούνται εκεί .. και μάλιστα αντίθετα απο την βούληση του "αρχηγού".
- Η κριτική, δέν πρέπει να αποτελεί λόγο "αήθους καφενειακής επίθεσης" σε πρόσωπα που διαφωνούν και η επίθεση αυτή να στοιχίζει πολιτικά τον χώρο που σε ανέδειξε.
- Ο υποψήφιος πρέπει να είναι καθαρός με τον χώρο που τον στηρίζει.. δέν μπορεί με παρένθετα πρόσωπα και με κινήσεις.... να ζημιώνει τον χώρο του και ταυτοχρόνως να ζητά την στήριξη, αυτό αποτελεί πολιτικό τυχωδιοκτισμό.
- Και άν δέν μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με "κάποια πρόσωπα" όπως δηλώνει "γιατί ήταν η αιτία του έμμεσου αποκλεισμού" της υποψηφιότητός του για δήμαρχος, ουδείς δέν τον αναγκάζει και εν πάσει περιπτώσει κανείς δέν το επιθυμεί, αλλά θέλει δέν θέλει πρέπει να σκεφτεί ότι και αυτά τα πρόσωπα έχουν δικαίωμα άποψης, έχουν δικαίωμα γνώμης και δέν είναι ούτε "τσουτσέκια" όπως τους αποκαλεί, έχουν ιστορία στο χώρο και δέν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ για να εξυπηρετούν άκριτα τις φιλοδοξίες του "ενός".
- Ο καιροσκοπισμός και ο πολιτικός εκβιασμός πρέπει να σταματήσει.Αρκετά τράβηξε αυτή η ιστορία.Αρκετά ανεχθήκαμε κάποιους κυρίους, που με μοναδικό κριτήριο " το μέγα έργο τους" ,να απαιτούν "υποταγή συνηδείσεων" και δημιουργία "στρατού υποτακτικών".Η εποχή των δικτακτόρων έχει περάσει και κάποιοι έχουν άποψη γι αυτό.
- Τώρα είναι η ώρα εμπράκτως, έστω και την τελευταία στιγμή, να αφήσει στην άκρη την εκδικητικότητά του και τις μικροψυχίες του και να στρατεύσει τον εαυτό του και την δημοτική του ομάδα στο πλευρό του Νίκου Λάππα ,του νέου υποψηφίου που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ και να δείξει έτσι "ευγνωμοσύνη" τουλάχιστον στο κόμμα που τον ανέδειξε και όχι στα πρόσωπα που θέλει να εκδικηθεί.
- Γιατί κάποια απο αυτά τα πρόσωπα δέν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, δέν νοιάζονται για το "κομματάκια εξουσίας" , δέν υποκύπτουν σε εκβιασμούς και λασπολογία και είναι πιθανόν να μήν του "κάνουν τη χάρη" να δεχτούν υπόγεια "βρώμικη" πολιτική κόντρα στο επίπεδο της υποψηφιότητας, δηλαδή μπορεί και να μήν είναι υποψήφιοι. για το καλό του χώρου... γιατί διαθέτουν και νού και γνώση και άς τους υποτιμά ο "ένας" και μοναδικός "Αινστάιν" της πολιτικής.Γιατί ξέρω πολύ καλά ότι καποιοι έχουν "διδακτορικό" στο σπόρ της λασπολογίας , της παραπληροφόρησης και της υπόγειας συμπεριφοράς.Το έχουν αποκτήσει απο πολύ παλαιά.
- Καταλάβατε κύριοι του ΠΑΣΟΚ; Καθημερινά δέν ασχολούνται με τίποτε άλλο, αλλά πόρτα πόρτα να προσπαθούν να πείσουν στελέχη του χώρου να ενταχτούν στον άλλο συνδυασμό...και στο επίσημο ΠΑΣΟΚ τί κάνετε;...Δέν θα πάρετε θέση;
- Αν δέν υπάρξει δέσμευση και στράτευση των κυρίων αυτών.. όχι με λόγια πιά άλλα με πράξεις, γιατί ξέρουμε και μάθαμε τώρα πόσο εύκολο συμμαχούνε κάποιοι με το διάολο για να πετύχουνε "το δικό τους".
- Αν δέν υπάρξει άμμεση κινητοποίηση, ...λυπάμε πολύ αλλά τα αποτελέσματα θα είνα άσχημα..
Και θα είμαστε πολλοί που δέν θα δεχτούμε κανένα κύριο και να "παίρνει απο τον χώρο" και ταυτοχρόνως να τον πολεμά "πλαγίως".
Σήμερα και όχι αύριο, δέσμευση και στράτευση...
Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ, είσαι εδώ;....... 
Πηγή: kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου