Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση Κώστα Κουκοδήμου για τα δρώμενα στον χώρο του αθλητισμού

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θεωρήσαμε ότι, έστω και με καθυστέρηση 12 μηνών, η κυβέρνηση αντιλήφθηκε την αναγκαιότητα επανασύστασης Υφυπουργείου Αθλητισμού. Σήμερα, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται η προχειρότητα - που έχει καταστεί, πλέον, επικίνδυνη - με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματα που αφορούν στον Αθλητισμό.

Το πρωτοφανές “μπάχαλο”, που επικρατεί στο θέμα της κατανομής των Αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου Άθλησης, προκαλεί θυμηδία. Ο υπουργός Υγείας και Άθλησης κ. Λοβέρδος προβαίνει σε δηλώσεις για τις διακρίσεις των Ελλήνων Αθλητών, ο υφυπουργός Άθλησης κ. Αηδόνης ξεκίνησε επαφές με αθλητικούς φορείς και Σωματεία, συναντάται με τον πρόεδρο της UEFA , παίρνει μέρος σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, ενώ ο υφυπουργός Πολιτισμού κ. Νικητιάδης υποστηρίζει, μιλώντας σε αθλητικούς συντάκτες, ότι ο Αθλητισμός επέστρεψε στο υπουργείο Πολιτισμού και πως το υπουργείο Άθλησης έχει ως μόνες σχετικές αρμοδιότητες το μαζικό αθλητισμό και τα Special Olympics .
Την ίδια στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει που υπάγεται, πλέον, η Γ.Γ. Αθλητισμού. Ελπίζουμε πως, πολύ σύντομα, αυτή η αστειότητα θα τελειώσει. Ο Αθλητισμός έχει σοβαρά προβλήματα που δεν μπορεί να περιμένουν». 

Πηγή: politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου