Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Σερί των επιτυχιών του παιδικού με νίκη επί της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης με σκορ 3-1
 
Πολύ καλό παιγνίδι έγινε μεταξύ των ομάδων του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της αντίστοιχης ομάδος της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, στα πλαίσια του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκορ 3-1.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν καλύτερη, κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλα, πίεζε ψηλά και δημιούργησε δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Μαυρόπουλο. Και ενώ η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πίεζε για να ανοίξει το σκορ, η ομάδα της ΑΕΠ κέρδισε πέναλτι και ευτύχησε να προηγηθεί με 0-1.
Τα παιδιά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ όμως είχαν δυνάμεις, θέληση, ήταν και πολύ καλύτεροι της ΑΕΠ και ισοφάρισαν σκορ το (1-1) με φάουλ βολίδα από τα 25 μέτρα του Γιώργου Μαυρόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τρεις αλλαγές στη σύνθεσή της, πήρε και πάλι το παιγνίδι πάνω της, κυριάρχησε κατά κράτος της αντιπάλου της και πέτυχε άλλα δύο γκολ, με πέναλτι με τον Μαυρόπουλου και ένα με τον Αμπατζίδη.
Η ομάδα του Πιερικού πέτυχε και τέταρτο γκολ πολύ καθαρό, αφού έφυγε η μπάλα απο τον τερματοφύλακα και ο Απατζίδης την έσπρωξε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ανεξήγητα.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχαν πολύ καλή απόδοση, είχαν πάθος, θέληση και επικράτησαν στον τοπικό ντέρμπι. Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων Γιώργος Μαυρόπουλος.
Στο τελευταίο του παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Μανωλάκης ο Κραγιόπουλος που μεταγράφεται στις ακαδημίες της Άρσεναλ και μετακομίζει στο Λουτράκι.
Η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε με τους:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ)
Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Τζίνοβιτσ, Χατζηδίμπας Β., Οικονόμου, Καλαιτζής, Καρτσαμπάς, Παγωνίδης, Μπαλαχάτζε, Σταθακόπουλος, Τζήμας,
Στο δΕΎτερο ημίχρονο έγιναν οι εξής αλλαγές: Δαλαμήτρας, Αμπατζίδης, Κραγιόπουλος, Τσούχας, Τόσκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου