Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Κοζάνη 2 - 2

Για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ 2

 


Ισόπαλη ΜΕ 2 - 2 τέρματα αναδείχθηκε χθες η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στην αναμέτρηση στο Α 'ΔΑΚ με αντίπαλο την ομάδα της Κοζάνης στο ματς που "έριξε" την αυλαία της 10ης Αγωνιστικής.
Ήταν το πρώτο παιχνίδι του προπονητή Γιώτη Σταματόπουλου στον πάγκο της Κατερινιώτικης ομάδας και μόνο το γεγονός ότι οι Κατερινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων και πήραν στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας, το ντεμπούτο του χαρακτηρίζεται ως θετικό.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 60ο ήταν τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι πάνω από τους γηπεδούχους. Οι Πόντιοι μετά την είσοδο των Νίκου Σαββίδη και Βασίλη Λιόλιου "ανέβασαν στροφές», έφτασαν στην ισοφάριση και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη.
Οι Κοζανίτες «φωνάζουν» πάντως για το πέναλτι, με το οποίο οι γηπεδούχοι σημείωσαν το δεύτερο τέρμα.
Η Διαιτητής Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την Λάρισα άφησε με παράπονα και τις δύο ομάδες, αφού στην φάση της επιτυχίας του 0 - 2 από την ομάδα της Κοζάνης προηγήθηκε εμφανέστατο φάουλ στον Κυρτέγο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
ο Στο 8 'Μαρκόπουλος εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, σούταρε διαγώνια, όμως ο Λαζαρίδης έδιωξε σε κόρνερ.
ο Παπαγιαννόπουλος Στο 21 ', απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ προ του Μαρκόπουλου που ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Λαζαρίδη.
ο Στο 25 'Τοπούζης εκμεταλλεύθηκε το λάθος του τερματοφύλακα Λαζαρίδη, του έκλεψε τη μπάλα και πέταξε τη μπάλα στο κενό τέρμα ανοίγοντας το σκορ για την Κοζάνη.
Στο 28 'το διαγώνιο σουτ του Κυριακίδη πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λαζαρίδη.
Στο 65 'η Κοζάνη διπλασιάζει τα τέρματά της, όταν ο Μαρκόπουλος έκανε την κούρσα από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη πάσα και ο Βασιλίεβιτς από κοντά έγραψε το 0 - 2.
η Στο 68 'κεφαλιά του Σαββίδη, ύστερα από σέντρα του Ναϊντου πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βούρα.
Βελώνης-Σαββίδης άλλαξαν Στο 76 'γρήγορα τη μπάλα, το σουτ όμως του τελευταίου περασε άουτ ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βούρα.
ο Στο 78 'Μποταϊτης έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Βελώνης έπιασε το σουτ στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 81 'οι Πόντιοι μειώνουν στο σκορ, με κεφαλιά του Λιόλιου, ύστερα από σέντρα του Μποταϊτη από δεξιά.
Στο 86 'ο Σαββίδης πάσαρε στον Λιόλιο, αυτός σούταρε δυνατά, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
οι Πόντιοι Στο 87 'κερδίζουν πέναλτι, όταν ο Κάλφας μάρκαρε αντικανονικά τον Βελώνη μέσα στην περιοχή. Ο Μποταϊτης ευστόχησε και ισοφαρίζουν σε 2 - 2.
Στο 91 'ο Βασιλίεβιτς βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι μένουν με δέκα ποδοσφαιριστές.
ο Στο 94 'Σαββίδης πήρε την κεφαλιά πάσα από τον Βελώνη, σούταρε στέλνοντας τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Σταματόπουλος)
Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης (43 'Σαββίδης), Ναϊντος (77' Λιόλιος), Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Μποταϊτης, Τροϊρης, Κυρτέγος, Βεϊδαμενίδης, Βελώνης, Διαμάντης (Γιόβτσεφ 54 ').
ΚΟΖΑΝΗ (Παπαδόπουλος)
Βούρας, Κωνσταντάρας, Τραυλός, Δάντσης (Ζίφκας 79 '), Κάλφας, Κ. Παπαδόπουλος, Βασιλίεβιτς, Κυριακίδης, Μαρκόπουλος (67 'Παλλας), Τοπούζης (67' Κίκιτς), Μπακανός.


ημίχρονο Ο Λαζαρίδης έδωσε στην ομάδα αρκετούς βαθμούς και όταν βγήκαμε στο γήπεδο για το β 'είπαμε να παίξουμε και για τον Γιώργο. Πιέσαμε από το 46 '. Η άποψή μου είναι πως στη φάση του δεύτερου τέρματος των αντιπάλων υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Κυρτέγο, όπου δεχθήκαμε ένα ακόμη τέρμα σε χρονικό σημείο που παίζαμε μπροστά.
Με την είσοδο του Βασίλη Λιόλιου ρισκάραμε πολύ και δικαιωθήκαμε στο τέλος. από Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη εάν το σουτ του Νίκου Σαββίδη στο 93 'τα οχτώ μέτρα ήταν πιο εύστοχο.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Κοζάνης κυρίως με υγεία ".
Νίκος Σαββίδης (ποδοσφαιριστής ΑΕ Ποντίων)
"Θέλαμε όλοι να κάνουμε μια νέα αρχή με το νέο προπονητή. Δουλέψαμε πολύ ολόκληρη την εβδομάδα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Μπορούσαμε ακόμη και τη νίκη. Έτσι να συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου