Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Πιερικός Αρχέλαος – Ίκαροι Σερρών 83–81

Πρωτάθλημα μπάσκετ Α2



Την μεγάλη νίκη του Πιερικού Αρχελάου με 83-81 επί των Ικάρων Σερρών, την πέτυχε ο υπέροχος κόσμου του πιερικού μπάσκετ που από νωρίς κατέκλυσε το γυμναστήριο της Κατερίνης, δείχνοντας έτσι την επιτακτική ανάγκη για την άμεση λειτουργία του νέου κλειστού στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Ήταν πραγματικά σημαντική νίκη, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε μέχρι τώρα ότι είναι μία από τις καλύτερες στην Α2 και μάλιστα ήρθε αποφασισμένη για την επικράτηση, αλλά η υπεροχή του Πιερικού Αρχελάου σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, ήταν αυτή που ξεσήκωνε το πλήθος του κόσμου με συνεχείς πανηγυρισμούς.
Τα δεκάλεπτα: 25-20, 45-32, 61-63, 83-81.
Διαιτητές ήταν ΟΙ κ.κ. Σταματόπουλος, Παντελίδης και Λαζαρίδης.
Οι συνθέσεις
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης)
Τσϊτουρίδης, Μπεχλιβάνης 8, Γκογκίδης 4, Παπαχρήστος 7 (1), Δαμαλής Ι., Γιερομάνοβς 13 (3), Ιγκμπάβμποα 10, Δαμαλής Γρ., Μαλτέσιος 2, Ροδοστόγλου 9 (2), Σιβορότκα 10, Τσουκ 20.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ. (Χατζηκυριακίδης)
Πεχλιβάνης, Τέρπος, Τότσιος 27 (2), Κουκάς 10 (2), Καμπερίδης 14 (3), Τεβετζίδης, Κακαρούδης 22 (2), Ιωσηφίδης, Παβλίσεβιτς 2, Βοϊβατόπουλος, Τοπούζης 6.
Δημήτρης Γαλάνης: «Πρέπει να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε γιατί τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα"
Μετά τον αγώνα με τους Ίκαρους Σερρών στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε στους δημοσιογράφους τα εξής:
"Όλες οι νίκες θα είναι δύσκολες Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα ένα δεύτερο δεκάλεπτο που ήμασταν καταπληκτικοί Στο τρίτο δεκάλεπτο νομίσαμε ότι τα πράγματα έχουν τελειώσει, κάνοντας έτσι λάθος προσέγγιση Ήμασταν εκτός ρυθμού για έξι -... Επτά λεπτά, μετά συνήλθαμε αλλά το παιχνίδι είχε γυρίσει και έγινε ντέρμπι. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες δικαιούνταν τη νίκη, απλά εμείς δείξαμε λίγο παραπάνω σθένος και πάθος.
Πρέπει να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε γιατί τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Πάντα ο κόσμος βοηθάει και οι παίκτες μας τον περιμένουν κάθε φορά. Το ξεκίνημά μας δεν είναι θέμα της ομάδας μόνο, αλλά και των φιλάθλων που αποτελούν κυριολεκτικά την ώθηση και δίνουν ανάσες στην ομάδα ".
Ευχαριστήριο για τους φιλάθλους
Οι καλαθοσφαιριστές, ΟΙ προπονητές και ΤΟ Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστούν θερμά για ΜΙΑ ακόμη φορά τόν υπέροχο φίλαθλο κόσμο της Πιερίας που παραβρέθηκε και στήριξε την ΟΜΑΔΑ μας Οι στον αγώνα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 ΜΕ τους Ίκαρους Σερρών.
Οι εκατοντάδες φίλαθλοι που κατέκλυσαν το-μικρό πλέον-κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με την εκδηλωτική τους παρουσία, ήταν πραγματικά αυτοί που συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου