Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Εάν είναι αλήθεια πως την Οργάνωση 17 Νοέμβρη την αποτελούσαν τα τρία σποράκια του Παπά-Τριαντάφυλλου και μερικά ακόμα χωριατόπουλα που επί είκοσι επτά ολόκληρα χρόνια σκότωναν αθώους, έκλεβαν τράπεζες και τρομοκρατούσαν την Ελλάδα, τότε, είναι ντροπή και όνειδος για το Κράτος, για την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας. Ομως, έχουν έτσι τα πράγματα; Ασφαλώς, όχι. Διότι και Κράτος έχουμε, και Αστυνομία οργανωμένη έχουμε, και Σώματα Ασφαλείας με υπέρμετρο ζήλο έχουμε. Τότε, τι έγινε; Τι γίνεται και τι θα γίνει;

Εμάς τους φιλήσυχους, νομοταγείς και απλούς ανθρώπους, τους σκλάβους της δουλειάς και του μόχθου, όλος αυτός ο ντόρος, αυτό το αλισβερίσι και αυτή η οπερέτα, δεν μας πείθει, δεν μας βολεύει, δεν μας ικανοποιεί, δεν μας αποκοιμίζει. Κατά τη λογική και την κρίση μας, η 17 Νοέμβρη είναι μια στενή ανθελληνική οργάνωση, που έχει διασυνδέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες εχθρικών προς την πατρίδα μας κρατών, και που σκοπό έχει να δημιουργεί αναστάτωση και προβλήματα στη ζωή μας.

Για εμάς, Οργάνωση με μέλη και οπαδούς, είναι η Οργάνωση των Αναρχικών, αυτών των μωρών και ηλιθίων ατόμων, που γράφουν ξενδιάντροπα στους τοίχους (ΚΑΤΩ Η ΕΞΟΥΣΙΑ), (ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ), (ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΗΣ), (ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ), (ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ) κ.ά, και που φορώντας κουκούλες, καίνε αυτοκίνητα, σπάνε καταστήματα και διαλύουν με τη βία και τον τρόμο ειρηνικές συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες ενόμων πολιτών και κομμάτων, και που δυστυχώς, τους περιθάλπει το σύστημα, αφού τους πιάνει και τους αφήνει απο την άλλη πόρτα, αφού τους οδηγεί σε δίκη και τους αθωώνει, αφού τέλος δεν τους βγάζει εκτός νόμου για να τους σπάσει τον τσαμπουκά και τη μαγκιά τους.

Αυτό όλο το σκυλολόι που τώρα ο τρομονόμος τους εξυπηρετεί να τους ονομάζουνε 17 Νοέμβρη, είναι οι αναρχικοί, που χρόνια τώρα μας ταλανίζουν, αυτοί που παριστάνουν τους αυθεντικούς επαναστάτες, τους τέλειους αγωνιστές και ήρωες. Είναι οι οπαδοί του Μπακούνιν που διαστρεβλώνουν τη θεωρία του και που ο μεγάλος Μάρξ τον ονόμαζε γαϊδουροκέφαλο.

Το κράτος, η Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας, εκεί θα πρέπει να στρέψουν με υπευθυνότητα την προσοχή και την δράση τους, και να τους τσακίσουν, για να βρούμε γαλήνη και λύτρωση.
www.palamidis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου