Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Για όλα φταίει ο βουλευτής

Ύποπτες είναι οι χθεσινές αναρτήσεις της lefterias σχετικά με τη συνάντηση του πιο λαμπρού αστεριού της πολτικής με τον βουλευτή της Νου Δου και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη την γεμάτη σοφία, Σοφία Μαυρίδου.
Ο Κώστας Κουκοδήμος προχώρησε σε μια απίστευτη πολιτική ντρίπλα, επιλέγοντας να συναντηθεί με τον Δημόπουλο ΣΑΒΒΑΤΟ μεσημέρι και ενώ γνώριζε καλά οτι ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου είχε προγραμματίσει να παραβρεθείστη διαμαρτυρία σταδιόδια!
Από την πλευρά τουο Κω.Δη. βρέθηκε σε ένα μεγάλο πολιτικό δίλημμα και επέλεξε να μείνει στην παρέα του βουλευτή, αν και η καρδιά και το μυαλό του, ήταν με εκείνους που αγωνίζονταν (κακώς βέβαια) στα διόδια!
Η απόφασή του, να παραμείνει στην παρέα του βουλευτή, αποτελεί μια μεγάλη παραχώρηση και μια θυσία για την ενότητα του κόμματος!
Όσο για τη lefteria, ο ρόλος της είναι ύποπτος γιατί αποκάλυψε κάτι που το πιο λαμπρό αστέρι δεν θα ήθελε να μαθευτεί! Όχι οτι είναι στο πλευρό του Κουκοδήμου, αλλά το οτι δεν πήγε στη διαμαρτυρία, στην οποία καλούσε μέσω fb τους πελάτες του... ε συγνώμη τους φίλους του!


πηγή: slourpxion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου