Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Α. Καρπούζας: "Εμείς οι βουλευτές που καταξιωθήκαμε δεν δικαιούμαστε να διεκδικούμε τίποτα απολύτως"

Δήλωση του τ. Βουλευτή Πιερίας για την ανακοίνωση Πολύζου

Στην ανακοίνωση του ο κ. Πολύζος αναφερόμενος στους πρώην βουλευτές Α. Καρπούζα, Γ. Κωνσταντόπουλο καθώς και στο Νομάρχη Πιερίας Γ. Παπαστεργίου τονίζει χαρακτηριστικά πως "εκφράζει το θαυμασμό του για την εχθρότητα που έδειξαν στο πρόσωπο του".

Ο κ. Καρπούζας υπογράμμισε πως ο ίδιος ξεκάθαρα από την αρχή δεν συμφώνησε με την υποψηφιότητα του κ. Πολύζου, αφού δεν θεωρεί όπως είπε, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο τόπο.

Η ΔΗΛΩΣΗ...




"Έχει στείλει ο κ. Πολύζος μια επιστολή με την οποία καταγγέλλει Κωνσταντόπουλο, Καρπούζα, Νομάρχη, και επαινεί Κουκοδήμο, Τόκα, και ούτε λίγο ούτε πολύ αποχαιρετάει την υποψηφιότητα του, κατά τη γνώμη μου. Λοιπόν εγώ ήμουν σαφής, σαφέστατος ότι εμείς οι βουλευτές που καταξιωθήκαμε και φτάσαμε στο ανώτατο αξίωμα που θα μπορούσε κάποιος πολίτης να αποκτήσει, βέβαια για κάποιους είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας, μάλλον προς τα εκεί οδεύουν, δεν δικαιούμαστε να διεκδικούμε τίποτα απολύτως.

Να αφήσουμε και τους νεότερους από εμάς, και άτομα τα οποία είναι ικανά και άξια να αναδειχθούν μέσα από αυτές τις διαδικασίες. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε πρώην να διεκδικεί. Ήταν Δήμαρχος, πήγε Βουλευτής διεκδικούσε τη Νομαρχία διεκδικούσε το ένα και το άλλο, τώρα ξανά Δήμαρχος.

Δεν είμαι υπέρ τη υποψηφιότητας του, ξεκάθαρα από την αρχή, διότι τον θεωρώ όχι ικανό για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο τόπο. Ξεκάθαρα πράγματα".

Πηγή: αναδημοσίευση από Πιερικοί Αντίλαλοι, Παρασκευή 24-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου