Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημη εκδήλωση παρουσίασης των 8 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τη Σοφία Μαυρίδου, υποψήφια Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη "Δύναμη για τη Μακεδονία", πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Εκάβη.

Η κα Μαυρίδου καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Μέσων μαζικής Ενημέρωσης του νομού και έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα συγκινησιακή ημέρα για την ίδια καθώς παρουσιάζει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Πιερίας με τον συνδυασμό του κ. Ψωμιάδη "Δύναμη για την Μακεδονία".



"Είναι ένας εκλογικός αγώνας δύσκολος, προσπαθήσαμε και μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, να κάνουμε όσο το δυνατόν την καλύτερη επιλογή, μια επιλογή όμως που ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη γιατί υπήρχε πληθώρα υποψηφίων μέσα από την κοινωνία της Πιερίας, με εξαιρετικά κριτήρια και με διαφορετική προσωπικότητα ο καθένας.
Ωστόσο η επιλογή έγινε μεταξύ ισάξιων με κάποια ιδιαίτερα γνωρίσματα που αφορούν το χωροταξικό, τη διοικητική περιφέρεια την οποία εκπροσωπούν, καθώς επίσης το επάγγελμα, τη θέση τους στην κοινωνία κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι άνθρωποι καινούργιοι, με διάθεση, άνθρωποι που έχουν όραμα να προσφέρουν".


Πηγή: pierikoiantilaloi.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου