Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Κυριάκου Βελόπουλου για τις εκλογές

«Ευχαριστώ θερμά, όσους μας ψήφισαν. Όλους όσους μας πίστεψαν. Σέβομαι την επιλογή και την άποψη των υπολοίπων. Δε θεωρώ τους πολίτες άβουλους και ποίμνιο, που οδηγείται! Ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω από όλους, την Κυριακή, να ψηφίσουν με βάση την εθνική συνείδηση και το εθνικό συμφέρον!
Πάνω από την όποια προσωπική αντιπαράθεση, πάνω από οποιαδήποτε διαφορά, υπάρχει η Μακεδονία μας! Με βάση τα παραπάνω, ζητώ από τους πολίτες με εθνική συνείδηση, να ψηφίσουν αυτόν που μπορεί να αντισταθεί σθεναρά, στη διάθεση της κυβερνήσεως, να δώσει το όνομα της Μακεδονίας και να μας οδηγήσει σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο!
Μετά τις τρέχουσες εξελίξεις και τη στήριξη Τρεμόπουλου στον κ Μπόλαρη, εγώ προσωπικά, δε θα μπορούσα ποτέ, να ταυτιστώ με τις απόψεις Τρεμόπουλου για τη Μακεδονία μας και τη «χαλαρότητα», με την οποία αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα, που αγγίζουν τα όρια του ενδοτισμού και της εθνοκτονίας!
Ο Βελόπουλος επειδή ποτέ δεν κρύφτηκε, ούτε φοβήθηκε, δηλώνει, ότι δεν μπορεί να στηρίξει τις απόψεις Τρεμόπουλου, ψηφίζοντας τον κ Μπόλαρη!
Οι ψηφοφόροι ας πράξουν κατά συνείδηση, το δικό τους εθνικό χρέος για τη Μακεδονία μας.
Για το δήμο Θεσσαλονίκης, όπως είπε και ο Πρόεδρος κ Γεώργιος Καρατζαφέρης, δε στηρίζουμε Μπουτάρη, για εθνικούς λόγους!»

lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου