Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ν. Λάππας: "Να κάνουμε το Δήμο μας, Δήμο για όλους"

Σε Βροντού, Νέο Παντελεήμονα και Σκοτίνα


Ν. Λάππας: "Να κάνουμε το Δήμο μας, Δήμο για όλους"

Βροντού, Νέος Παντελεήμονας και Σκοτίνα ήταν οι τρεις σταθμοί ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Και στα τρία Δημοτικά Διαμερίσματα οι κάτοικοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον υποψήφιο Δήμαρχο να αναπτύσσει τις προτάσεις του για το νέο Διευρυμένο Δήμο της νότιας Πιερίας σε χρονίζοντα θέματα που απασχολούν τις περιοχές τους.



Και στις τρεις ομιλίες ο Νίκος Λάππας υπογράμμισε πως ο νέος Δήμος του Δίου - Ολύμπου μπορεί να μετατραπεί σε έναν Δήμο - πρότυπο, με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και ισχυρούς πόλους ανάπτυξης αρκεί βέβαια οι κάτοικοι να εμπιστευτούν νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και ανοιχτά μυαλά. "Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε μία νέα αρχή στον υπό συνένωση δήμο μας. Πρέπει όλα αυτά τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας να τα αξιοποιήσουμε, και να κάνουμε το Δήμο μας, έναν Δήμο - πρότυπο, έναν Δήμο για όλους" τόνισε.

Για άλλη μια φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος έθεσε το θέμα του ενδεχόμενου ακυβερνησίας για τον τόπο μέσα κι από την πρόσφατη κόντρα Παπαθανασίου - Τσιφοδήμου με τις εκατέρωθεν δηλώσεις και αλληλοκατηγορίες σημειώνοντας πως εάν "η επόμενη μέρα βρει το Δήμο Δίου - Ολύμπου υπό τέτοιες συνθήκες, αυτό θα είναι καταστροφικό για τον τόπο".

Στην ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Βροντούς παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης και Θανάσης Παπαγεωργίου.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Λάππας παραβρέθηκε στην μεγάλη ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκου Μπόλαρη στο συνεδριακό κέντρο της Κατερίνης.

Το πρόγραμμα ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα συνεχίζεται σήμερα στις 7.00 το απόγευμα στον Πλαταμώνα, στο καφενείο Χαλατσογιάννη.
www.imerisiatispierias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου