Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

“είναι θεμιτό να έχει κανείς σεξουαλικές σχέσεις με τον εχθρό, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες”.


Στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται”, λέγεται και αυτή τη ρήση φαίνεται πως υποστηρίζει κι ένας Ραβίνος... από το Ισραήλ, που θεωρεί πως “είναι θεμιτό να έχει κανείς σεξουαλικές σχέσεις με τον εχθρό, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες”.
Ειδικότερα, “το να έχει κανείς σεξουαλικές σχέσεις με τον εχθρό για να του αποσπάσει πληροφορίες ζωτικές για την ασφάλεια του Ισραήλ, είναι σύμφωνο προς τις εντολές του Ιουδαϊσμού”, εκτιμά ο εν λόγω ραβίνος σε μελέτη, που δημοσιεύεται τη Δευτέρα (04/10) στην εφημερίδα Γεντιότ Αχαρονότ. “Είναι θεμιτό για τις γυναίκες μέλη της Μοσάντ, της ισραηλινής υπηρεσίας εξωτερικής ασφάλειας, να αποπλανούν ή να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με "τρομοκράτες" με σκοπό να αποσπάσουν ζωτικές πληροφορίες ή για να επιτύχουν τη σύλληψή τους”, υποστηρίζει ο ραβίνος Άρι Σβαστ, ειδικός στη Χαλάσα, την αυστηρή εβραϊκή παράδοση.

Η μελέτη του, η οποία δεν αναφέρεται στη συμπεριφορά των ανδρών πρακτόρων και φέρει τον τίτλο “Αθέμιτο σεξ για το καλό της εθνικής ασφάλειας”, δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Tehumin, η οποία εκδίδεται από το Ινστιτούτο Τζομέτ του Γκους Ετζιόν, ενός συγκροτήματος οικισμών στο νότιο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη.
Στη μελέτη παρατίθενται ως παραδείγματα διάφορες περιπτώσεις που αναφέρονται στη Βίβλο.

Διευκρινίζεται επίσης ότι “είναι καλύτερο να ανατίθενται τέτοιες αποστολές σε ελευθέριες γυναίκες”, ενώ στην περίπτωση που είναι παντρεμένες, είναι προτιμότερο για τους συζύγους τους να παίρνουν διαζύγιο και να τις ξαναπαντρεύονται αργότερα. 
Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου