Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ :

Οι επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέων Δημοτικών αρχών και κάτω από την καινούργια πραγματικότητα που διαμορφώνει το σχέδιο "Καλλικράτης", με την γεωγραφική, διοικητική και οικονομική αναδιάρθρωση των νέων Δήμων, δημιουργούν νέες προυποθέσεις και νέες προοπτικές για την ανάπτυξη του νέου Δήμου μας, του Δήμου "Δίου-Ολύμπου". Ταυτόχρονα αυτό το δύσκολο "εγχείρημα" αναδυκνύει τις αδυναμίες, τις λειτουργικές δυσμορφίες και την έλειψη δυνατοτήτων που χαρακτηρίζουν την μέχρι τώρα λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Οι προκλήσεις είναι πολλές, ταυτόχρονα όμως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, κυρίως σε επίπεδο οργάνωσης και στελέχωσης των διοικήσεων οι οποίες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να δώσουν λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων συνθέτων και ταυτόχρονα πρωτόγνωρων για την μέχρι τώρα πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Γι’ αυτούς τους λόγους και θεωρώντας ότι με τις γνώσεις μου και και την εμπειρία που απέκτησα σαν μηχανικός ασκώντας το επάγγελμά μου είτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας, είτε εργαζόμενος σε μεγάλες εταιρείες (Φυσικό Αέριο, Κτηματολόγιο κ.λ.π.) μπορώ να συνεισφέρω στην αντιμετώπιση των πραπάνω προκλήσεων.

Με τιμή
Γιώργος Ζιασιακόπουλος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
με το συνδυασμό ¨Ολύμπια Γη" του Κώστα Δημόπουλου

lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου