Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΡΕΔΗΜΑΣ

Ο γιατρός με το πλούσιο επιστημονικό, συγγραφικό, συνδικαλιστικό και κοινωνικό έργο που συμμετέχει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Σάββα Χιονίδη.
Έχει συγγράψει ένα πλήθος επιστημονικών εργασιών και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ συνέγραψε και αρκετά βιβλία.
Επί 25 ολόκληρα χρόνια παρέχει υπηρεσίες ως Νευρολόγος Διευθυντής του ΨΝΠΟ (Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας σήμερα) ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.
Η ενασχόλησή του τα τελευταία χρόνια με το συνεχώς επιδεινούμενο πρόβλημα των ανοϊκών συνδρόμων τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους πρωτεργάτες των γιατρών που ασχολούνται με τις παθήσεις αυτές και είναι σήμερα εκπρόσωπος του κλάδου άνοιας της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρίας.

Μπερεδήμας Παναγιώτης
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα


Γεννημένος το 1950 απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1974.
Έφεδρος αξιωματικός υπηρέτησε όλη σχεδόν τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις . Ειδική τιμητική διάκριση από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς Κύπρου για τις εκεί προσφερθείσες υπηρεσίες.
Ειδικός Νευρολόγος Ψυχίατρος από το 1982.
Διετέλεσε Διεθυντής του υποκαταστήματος ηλεκτροεγκεφαλογραφίας και υπερήχων ΙΚΑ Βορείου Ελλάδος(1987-89).
Από το 1989 υπηρετεί ως Διευθυντής Νευρολόγος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου.
Από το 1999 και μέχρι σήμερα είναι Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του ΨΝΠΟ και Αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του οποίου έχει διατελέσει στο παρελθόν και πρόεδρος.
Αιρετό μέλος του ΔΣ του ΨΝΠΟ από το 2000 μέχρι και σήμερα.
Σύμβουλος Νευρολογίας – Ψυχιατρικής στο ΠΕΣΥΠ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης 2005.
Είναι μέλος πολλών ειδικών επιστημονικών εταιριών, έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος ελληνικών και διεθνών συμποσίων, σεμιναρίων και συνεδρίων.
Εκπρόσωπος σήμερα του κλάδου άνοιας της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρίας, μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας και αναπληρωματικό μέλος ΔΣ της ίδιας εταιρίας.
Μέλος της ειδικής εξεταστικής επιτροπής για την χορήγηση ειδικότητας νευρολόγου σε Μακεδονία και Θεσσαλία.
Μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας έχει διατελέσει πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας και ταμίας του Συλλόγου.
Συνέγραψε και δημοσίευσε πάνω από 300 επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και ξένα έγκυρα επιστημονικά περιοδικά ενώ είναι ο κύριος συγγραφέας και επιμελητής της εκδόσεως έξι ειδικών επιστημονικών, νευρολογικών εγχειριδίων - συγγραμάτων.
Μέλος και μέλος ΔΣ σωματείων και εταιριών πολλών, είναι αντιπρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου