Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία Γιώργου Παπαθανασίου σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Πλαταμώνα: «Για μια νέα πορεία στη Νότια Πιερία»

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν πριν από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, πραγματοποίησε μια ακόμη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη Νότια Πιερία, αυτή τη φορά στον Πλαταμώνα.

Παρότι η συγκέντρωση έγινε σε μια κρύα βραδιά, επιπλέον έγινε σε μια βραδιά με ευρωπαϊκούς αγώνες που έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον και παρά το γεγονός ότι περίπου την ίδια ώρα γινόταν στον Πλαταμώνα, σε άλλο σημείο, προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου επικεφαλής άλλου συνδυασμού, πάρα πολύς κόσμος συμμετείχε στη συγκέντρωση και παρακολούθησε την ομιλία του κ. Παπαθανασίου.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό δεν το άφησε ασχολίαστο ο Υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος είπε ότι το 2006, όταν ήταν Υποψήφιος Νομάρχης, δεν είχε τότε τόσο πολύ κόσμο στην ομιλία του, δεν είχε τόσο παλμό η τότε συγκέντρωση όσο η σημερινή. Γι αυτό και ευχαρίστησε τους Πλαταμωνίτες που σε μια τέτοια βραδιά άφησαν τα σπίτια τους, τη ζεστασιά τους και την ξεκούρασή τους και ήρθαν για να τον ακούσουν.

Τους ευχαρίστησε επίσης, γιατί, όπως ανέφερε, νιώθει ότι επιθυμούν να οδηγηθεί η Νότια Πιερία σε μια νέα πορεία, σε μια πορεία νοικοκυρέματος του δήμου και ανάπτυξης της περιοχής. Και δεσμεύτηκε ότι με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και στους άξιους, όπως τους χαρακτήρισε, Υποψηφίους Συμβούλους του, ο Δήμος Δίου – Ολύμπου μπορεί να αλλάξει ρότα και να δει καλύτερες μέρες.

Στην ομιλία του ο κ. Παπαθανασίου μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Πλαταμώνα και που είναι τα περισσότερα από κάθε άλλο δημοτικό διαμέρισμα σ’ ολόκληρο το νέο Καλλικρατικό Δήμο. Κατέθεσε τις απόψεις και τις προτάσεις του για την επίλυση αυτών των προβλημάτων, ζήτησε όμως και από τους ίδιους τους πολίτες, εφόσον τον εμπιστευτούν, να κάνουν έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του την επαύριο των εκλογών, ώστε ο Πλαταμώνας να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Αναφέρθηκε ακόμη και στα τουριστικά θέματα της περιοχής, όπως για παράδειγμα στην αξιοποίηση του λιμανιού και στη σύνδεση του Ολύμπου με τις ακτές, στην ανταγωνιστικότητα που πρέπει να επιτευχθεί ως προς το τουριστικό προϊόν και στη συμβολή του νέου Δήμου στην υπόθεση της ανάπτυξης.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με χειροκροτήματα, όταν ο κ. Παπαθανασίου πραγματοποίησε την παρουσίαση των υποψηφίων της Δημοτικής Κοινότητας Πλαταμώνα και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Ανατολικού Ολύμπου, που συμμετέχουν στο συνδυασμό του, που φέρει τον τίτλο «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία»:
politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου