Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Κάλεσμα για νέους αγώνες


Η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης ευχαριστεί τους δημότες του νέου Δήμου της Κατερίνης για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν με την ψήφο τους.


Δώσαμε έναν σκληρό, δύσκολο και πρωτόγνωρο αγώνα για να φέρουμε στο προσκήνιο τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.


Είχαμε απέναντί μας τον κομματισμό, το ρουσφέτι,τ ις διάφορες πιέσεις, την έντονη πόλωση και τα εκβιαστικά διλήμματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.


Παράλληλα δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να προβάλλουμε πλατιά και σε βάθος τις θέσεις μας από τον τύπο και γενικότερα τα ΜΜΕ αφού ούτε τα οικονομικά μας ούτε οι αντιλήψεις μας ,δεν μας επέτρεπαν να προβούμε σε εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια.


Ήρθαμε σε επαφή και συζητήσαμε με χιλιάδες δημότες επιδιώκοντας να κινητοποιήσουμε τους πολίτες για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, για την ουσιαστική μόνιμη και σταθερή τους συμμετοχή στα πράγματα του Δήμου μας.


Επαναλαμβάνουμε την υπόσχεσή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας από όποια θέση και αν μας τάξει η λαϊκή ψήφος.


Θα είμαστε παρόντες στο νέο δημοτικό συμβούλιο με στόχο την προστασία των συμφερόντων του μέσου πολίτη, του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του άνεργου.


Τα προβλήματα του περιβάλλοντος, της καθημερινότητας του πολίτη, της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης, της συμμετοχής του πολίτη θα υπάρχουν και στη νέα περίοδο.


Η επομένη των εκλογών θα μας βρει με νέα οικονομικά μέτρα σε εφαρμογή του μνημονίου, με μεγαλύτερη περικοπή των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με το ροκάνισμα των δομών της κοινωνικής Πρόνοιας.Εμείς θα είμαστε παρόντες, πιο δυνατοί στους αγώνες που έρχονται.


Σε αυτούς τους αγώνες καλούμε όλους τους δημότες , αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, αυτούς που μας είδαν με συμπάθεια αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση, αυτούς που έδωσαν την ψήφο τους στους άλλους συνδυασμούς.


Καλή δύναμη στους αγώνες που έρχονται.


Κατερίνη 7 /11 /10

Αντώνης Μάντζιος
korinos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου