Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Μάντζιου

Περιοδεία με συγκεντρώσεις στα καφενεία στο Τόξο, τα Καταλώνια, την Εξοχή και την Έλαφο έκανε χθες Τρίτη ο υποψήφιος δήμαρχος με την Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης Αντώνης Μάντζιος.
Σε αυτές ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης συζήτησε με τους κατοίκους τις επιπτώσεις του σχεδίου Καλλικράτη στους περιφερειακούς Οικισμούς, τον κίνδυνο παραπέρα συρρίκνωσης των Οικισμών τους, την ανάγκη ανάδειξης νέων δυνάμεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κατερίνης.
Προειδοποίησε ότι η εφαρμογή του μνημονίου προβλέπει νέα μείωση στους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ τυχόν προγράμματα εξυγίανσης στις υπερχρεωμένες δημοτικές επιχειρήσεις όπως η ΔΕΥΑΚ θα έχει σαν συνέπεια την αύξηση του κόστους των υπηρεσιών τους και τον κίνδυνο ιδιωτικοποιήσεων σε επί μέρους δραστηριότητες, όπως το δίκτυο ύδρευσης όπως προβλέπεται άλλωστε στο μνημόνιο.
Διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι η Πρωτοβουλία των πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης θα είναι παρούσα και την επόμενη ημέρα των εκλογών από όποια θέσει και αν την τάξει η λαϊκή ψήφος, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξουν τακτικές συζητήσεις με τους κατοίκους όλων των Οικισμών για την καλύτερη προώθηση της λύσης των προβλημάτων τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το πρωϊ της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μάντζιος περιόδεψε με υποψηφίους του συνδυασμού στις διοικητικές και υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και στη συνέχεια συνομίλησε με δημότες στο κιόσκι του συνδυασμού στον πεζόδρομο.
Αύριο Πέμπτη ο συνδυασμός Πρωτοβουλία Πολιτών διοργανώνει συγκέντρωση - ομιλία στον Κορινό στο καφενείο του Σταύρου στις 5: 30 το απόγευμα.
Στην συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μάντζιος θα απευθυνθεί στους συνδημότες τους Κορινιώτες και θα τοποθετηθεί για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Κορινό και τον νέο Δήμο της Κατερίνης, θα αναφερθεί στις προτεινόμενες λύσεις και θα καλέσει τους Κορινιώτες να υποστηρίξουν την προσπάθεια για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης και να ψηφίσουν την Πρωτοβουλία Πολιτών.
/politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου