Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Νίκος Μηλιώτης: «Θέλουμε να αλλάξουμε την άσχημη νοοτροπία που επικρατεί σήμερα στο δήμο. Σεβόμαστε τον πολίτη και θέλουμε μόνο να προσφέρουμε, χωρίς διακρίσεις.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
3 Νοεμβρίου 2010
«Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες»

Νίκος Μηλιώτης: «Θέλουμε να αλλάξουμε την άσχημη νοοτροπία που επικρατεί σήμερα στο δήμο. Σεβόμαστε τον πολίτη και θέλουμε μόνο να προσφέρουμε, χωρίς διακρίσεις.»

Με τρεις ομιλίες σε περιοχές της Κατερίνης συνεχίστηκε το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψήφιου Δήμαρχου κ. Νίκου Μηλιώτη το απόγευμα της Τρίτης. Εκτός αυτών, δέχθηκε μέλη του συλλόγου «Ποδηλατική Από-δραση» ενώ παρέθεσε και γεύμα προς τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ. Σε Ευαγγελικά, Αστικά και Χηράδικα, ο κ. Μηλιώτης κάλεσε τους δημότες να συνταχθούν μαζί του, συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη του νέου Δήμου Κατερίνης.
Μιλώντας στις γειτονιές της Κατερίνης, ο κ. Μηλιώτης αναφέρθηκε σε χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και το τι έγινε αυτά τα χρόνια για την αντιμετώπισή τους. Θίχθηκε επίσης το κυκλοφοριακό, το οποίο παρά τις τόσες και πολυδιαφημισμένες παρεμβάσεις στην πόλη, δεν έχει ελαφρυνθεί καθόλου, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα των δημοτών. Δρόμοι οι οποίοι σε πολλά σημεία της πόλης βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, ενώ και αυτοί που ασφαλτοστρώνονται τώρα προεκλογικά δεν πρόκειται να γίνουν σωστά καθώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για τέτοιες εργασίες.
Ειδικά στην περιοχή των Αστικών, οι τελευταίες παρεμβάσεις έχουν δημιουργήσει οξύ πρόβλημα στο παρκάρισμα με τους πολίτες που κατοικούν εκεί να αντιμετωπίζονται ως δημότες δεύτερης κατηγορίας. «Σεβόμαστε τον πολίτη και θέλουμε μόνο να προσφέρουμε, χωρίς διακρίσεις. Θέλουμε να αλλάξουμε την άσχημη νοοτροπία που επικρατεί σήμερα στο δήμο.
Ο κ. Χιονίδης χρέωσε το δήμο Κατερίνης μέσα σε 4 χρόνια, με 50 εκατομμύρια ευρώ! Φτιάχνοντας κυρίως έργα βιτρίνας και μάλιστα το τελευταίο εξάμηνο. Αυτά θα κληθούν να τα πληρώσουν οι πολίτες! Έβαλε υποθήκη το μέλλον του Δήμου με συνέπειες οδυνηρές!». Για αυτό τονίστηκε ότι το νοικοκύρεμα του δήμου και των οικονομικών του εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητες, με τίμια και ειλικρινή στάση απέναντι σε δημότες, εργολάβους και προμηθευτές.
Επιπλέον, σε συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης με μέλη του Δ.Σ. της «Ποδηλατικής Από-δρασης», είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδηλάτες στο κέντρο, αλλά και σε πιο περιφερειακούς δρόμους της πόλης. Τέθηκαν αρκετά από τα ζητήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη στον επανασχεδιασμό της πόλης και των αναγκών της, ενώ ο κ. Μηλιώτης τόνισε ότι, ερχόμενος στη διοίκηση του δήμου θα ζητήσει από τις υπάρχουσες εθελοντικές ομάδες και άλλους δραστήριους συλλόγους, να αναλάβουν δράση υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου