Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Σέρρες στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο Νομό, ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα είχαμε άλλη μία απόπειρα, μειώσεως της παρουσίας της χώρας στην Ευρώπη. Πριν 70 χρόνια, τέτοιες ημέρες, ο «άξονας» επιτέθηκε στην Ελλάδα, με στούκας και ερπύστριες. Υπήρξε υψηλό το φρόνημα της Ελλάδος της τότε ηγεσίας και πολεμήσαμε αποτελεσματικά.

Σήμερα δεχόμεθα μια ίδια επίθεση 70 χρόνια μετά. Δεν έχουμε στούκας και ερπύστριες τώρα αλλά έχουμε ευρώ, επιτόκια, spread, μίζες και διαφθορά. Και ενώ τα κίνητρα θα μπορούσαν να είναι εξίσου σημαντικά όπως τότε που πολεμούσαν για την ελευθερία μας, πολύ φοβούμαι ότι οι σημερινές ηγεσίες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Η κα Μέρκελ προσπάθησε να περάσει το εξής επικίνδυνο. Όποια χώρα οικονομικά δεν είναι καλά δεν θα έχει και ψήφο. Τι σημαίνει αυτό; Πνεύμα 1940. Ότι ο αδύναμος δεν έχει δικαίωμα. Περνάμε από πάνω του. Μια απόπειρα που μπορεί τώρα να μην πέρασε αλλά καταδεικνύει και είναι η σκέψη των ισχυρών της Ευρώπης απέναντι στα άλλα κράτη. Δεν θα έχουμε δηλαδή δικαίωμα ψήφου. ’ρα αύριο που θα χρειαστεί να πάρουμε γενναίες αποφάσεις δεν θα μπορούμε εμείς να πούμε το «ΟΧΙ» σε ενδεχόμενη είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη. Πολύ βολικά για κάποιους οι οποίοι θέλουν να άρουν αντιστάσεις. Δηλαδή, δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στο Συμβούλιο των Αρχηγών οπότε λοιπόν περνάνε τα Σκόπια όπως θέλουν μέσα. Δεν είναι επαρκώς διευκρινισμένη η θέση της κας Μέρκελ. Αυτά όμως τα οποία λέει είναι αρκετά για να προβληματιστεί κάποιος. Οι Γερμανοί έχουν κατακλέψει την Ελλάδα. Το έκαναν το �40 και το ξέρουμε όλοι. Είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που δεν έχουν πάρει πολεμικές αποζημιώσεις. Εάν σήμερα παίρναμε τις πολεμικές αποζημιώσεις θα εξαλείφετο το έλλειμμα. Ότι έχουμε πάρει από Γερμανία έχει μέσα διαφθορά. Λέοπαρντ; Πολύ ακριβότερα. Siemens; Καπέλα, περίπου 2,5 δις. Εκατό εκατομμύρια είπαν, κύλησαν για κόμματα και Υπουργούς. Ότι έχουμε πάρει από την Γερμανία συνοδεύεται από διαφθορά. Αφού λοιπόν αυτοί με τον έναν, ή τον άλλο τρόπο σε όλες τις συμβάσεις διέφθειραν το Δημόσιο, -υπήρξαν βέβαια διεφθαρμένοι που τα πήραν- εν συνεχεία βγάζουν τον Παγκόσμιο κατάλογο διαφθοράς και μας έχουν πρώτους. Αυτοί όμως που μας διέφθειραν δίνοντας μίζες είναι πιο ψηλά. Και κανείς δεν αντιδρά σε όλα αυτά τα πράγματα. Αλλά είναι μια αλήθεια. Πρέπει λοιπόν να υπάρξει ένας τρόπος αντιμετωπίσεως αυτής της επιθετικότητας. Και ο σημερινός πολιτικός κόσμος κατακερματισμένος δεν έχει ούτε την δύναμη της αντίληψης αλλά ούτε και την δύναμη της απαντήσεως.
Εξ ού και επανέρχεται δριμύτερη η πρόταση μας για την λειτουργία μιας Κυβέρνησης οικουμενικής αντίληψης, όπου οι σοβαρότεροι, αποτελεσματικότεροι, οι εντιμότεροι και οι αποτελεσματικότεροι, θα μπορούσαν να αναλάβουν τις ευθύνες της χώρας. Η σημερινή σύνθεση της Κυβέρνησης είναι ανεπαρκέστατη. Δεν έχει ούτε την στελέχωση ούτε και την μέθοδο για να βγάλει την χώρα από την κρίση.


Διάβασα στον Τύπο, παραπέμπω ιδιαιτέρως στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ότι ο προϊστάμενος του Δ.Ν.Τ. που έχει έρθει στην Ελλάδα να ελέγξει εδώ, Ολλανδός, πήγε να νοικιάσει διαμέρισμα Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δίπλα στου ’κη Τσοχατζόπουλου για να σας δώσω το στίγμα, με 9.100 ευρώ το μήνα. Σε μια χώρα η οποία πέφτει, 9.100 ευρώ το μήνα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι πρότυπο είναι και τι κόστος είναι. Δημόσια, από εδώ από τις Σέρρες,
Προς τον Αξιότιμο Εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ., για όσα χρόνια μείνει στην Ελλάδα, που ευχή μας είναι να είναι το ελάχιστον δυνατόν, του προσφέρω εις την παραλιακή ζώνη διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα εις το Φαληρικών Δέλτα, και τα 9.100 ευρώ του ενοικίου να πάνε στο Δημόσιο Ταμείο. Τον προσκαλώ δε, να έρθει ο ίδιος ή εκπρόσωπος του να δει την ποιότητα της προσφοράς. Είναι ατυχέστατο, επαναλαμβάνω, να είμαστε σε μια τέτοια επιτήρηση και προεκλογικά να δίδονται 9.100 ευρώ ενοίκιο. Είναι αδιανόητο. Πιστεύω λοιπόν ότι η προσφορά μου θα γίνει αποδεκτή και θα πάψει όλη αυτή η προκλητική διαδικασία.


Ζείτε σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή για τη χώρα. Για την οποία πρέπει να ομολογήσω, δεν είμαι αρκετά ήσυχος. Έχω προβληματισμούς και αγωνίες. Και έχω εστιάσει την προσοχή μου. Καταρχήν δεν έχει το πολιτικό θάρρος ο κος Παπανδρέου και προφανώς και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν το αναδεικνύει, να μας πουν ότι έχει συμφωνηθεί το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας- Βαρντάσκα». Αυτή είναι η ονομασία. Η ονομασία θα περάσει ερήμην του Ελληνικού λαού. Μια ονομασία η οποία επαφίεται εις τον πατριωτισμό του κου Γκρούεφσκι να πει το «ΟΧΙ». Και την αίρεση της Κυβερνήσεως των Σκοπίων να το θέσει σε Δημοψήφισμα. Εμείς δεν το περνάμε. Αλήθεια, υπάρχουν πολλοί κάτοικοι της Μακεδονίας μας που θα δεχόντουσαν την εκχώρηση του ονόματος με αυτόν τον προκλητικό και πρόστυχο τρόπο; Γιατί δεν το λέει ο κος Παπανδρέου; Γιατί ο κος Παπανδρέου θέλει να εγκλωβίσει τους ψηφοφόρους όλης της Ελλάδος, ιδιαιτέρως όμως της Μακεδονίας. Γιατί αν το ομολογήσει ο κος Παπανδρέου θα ψάχνει τους υποψηφίους του σε μηδενικά ποσοστά. Η διαδικασία έχει κλείσει. Ο «κάποιος» δεν είναι ένας. Να θυμίσω ότι η κυρία που άνοιξε τον δρόμο, είναι η κα Μπακογιάννη που εδέχθη τη σύνθετη ονομασία. Από την στιγμή που εδέχθησαν τη σύνθετη ονομασία εκ των πραγμάτων, το ένα συνθετικό θα ήταν Μακεδονία. Είναι διαχρονική αν θέλετε η διάθεση να τα παραδώσουν εύκολα. Τα Σκόπια και το Κόσσοβο είναι δυο κρατίδια που κατασκευάστηκαν από την Αμερική. Δεν έχουν έσοδα. Τα μόνα έσοδα που έχουν αυτές οι δυο χώρες είναι το ενοίκιο που παίρνουν από την Αμερικάνικη Βάση. Λέγοντας Αμερικάνικη Βάση, για να καταλάβετε το μέγεθος, είναι το μόνο ανθρώπινο έργο που φαίνεται από το φεγγάρι. Το μόνο. Ούτε ο Πύργος του ’ιφελ, ούτε οι πύργοι του Μανχάταν, το μόνο, φανταστείτε έκταση. Από εκεί ζουν. Κατασκεύασμα. Εάν κάποιον από όλους εμάς τον βάλει κάποιος σε ένα τσουβάλι και το δέσει το τσουβάλι, δεν θα πεθάνει. Υπάρχει οξυγόνο να αναπνεύσει. Θα ζήσει μια ώρα, δυο ώρες, τρείς ώρες, 5 ώρες, μια ημέρα στο τσουβάλι. Την επόμενη ημέρα θα σκίσει το τσουβάλι για να βγει έξω. Τι εννοώ; Ότι τα κρατίδια αυτά θέλουν θάλασσα. Χωρίς θάλασσα δεν έχουν προοπτική. Και η θάλασσα που προσανατολίζονται είναι η δικιά μας θάλασσα, είναι το Αιγαίο, είναι ο Θερμαϊκός. Για όσους λένε ενδεχομένως, «υπερβολικός ο λόγος» τους παραπέμπω σε όλα τα Δημοτικά, Εθνικά τους τραγούδια. Όλα λένε, κάποια δε χορεύουν και Έλληνες Υπουργοί, «πότε Μακεδονία μου θα σε ελευθερώσουμε από τους τυράννους σου τους Έλληνες». Σήμερα που μιλάμε. Επομένως λοιπόν ένας τεράστιος κίνδυνος ο οποίος αντιμετωπίζεται εξαιρετικά ρηχά.
Ο άλλος κίνδυνος είναι εξ Ανατολών. Ο κος Ερντογάν έρχεται κάθε δυο μήνες στην Αθήνα. Εγώ δεν θυμάμαι άλλον πρωθυπουργό να έρχεται εκ της Τουρκίας τόσο συχνά. Δεκαετίες έκαναν και δεν ερχόντουσαν πρωθυπουργοί. Τι ζητάει τι θέλει; Ποιο είναι το ζητούμενο;
Ο Δημήτρης Ρίζος από τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ λέει ότι έρχεται για την «συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο». Εκεί είναι λοιπόν που δημιουργείται το μείζον παιχνίδι, τι θα γίνει με τα κοιτάσματα που βρίσκονται νότια στο Καστελόριζο. Εμείς έχουμε διακόψει την συγκοινωνία με το Καστελόριζο. Η σοβαρή κυβέρνηση Παπανδρέου. Δεν πάει καράβι γιατί δεν έγινε καλά ο διαγωνισμός λόγω προβλήματος με τις εγγυητικές. Ακούστε τώρα, δεν πάει καράβι εδώ και 15 ημέρες. ’κουγα σήμερα τον Βερύκιο και τον Σταυρόπουλο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ 9 να λένε, ότι ο Δήμαρχος ευρισκόμενος στη Ρόδο πέρασε στην Τουρκία να πάρει το λεωφορείο, να πάει στην ακτή που είναι απέναντι από το Καστελόριζο για να πάει στη χώρα, στην πόλη του. Αυτά είναι τρελά πράγματα. Πριν από 20 ημέρες η νηπιαγωγός του σχολείου και τα παιδιά μου έστειλαν μια επιστολή στην οποία έλεγε ότι άνοιξε το σχολείο και δεν έχει τίποτα. Πήραμε πράγματι εμείς με δικά μας λεφτά, ένα ψυγείο, βιβλία, παιχνίδια, τραπέζια κ.λπ. και είπαμε να τα πάμε κάτω. Οποίο δίλημμα. Τα πράγματα τα είχαμε μαζέψει και δεν υπήρχε τρόπος να πάμε. Δεν υπήρχε τρόπος να πάμε σε ένα κομμάτι Ελληνικής γης. Και αναγκαστήκαμε και νοικιάσαμε αεροπλάνο για να πάμε εκεί. Και βεβαίως καλώς σκεπτόμενοι πήραμε και την παιδίατρο, τη Βουλευτή μας κ. Ουρανία Παπαδάκη- Παπανδρέου που εξέτασε τα παιδιά του σχολείου, γιατί ακούστε, παιδίατρος πηγαίνει μία ημέρα κάθε τρεις μήνες. Εάν κάποιο παιδί πάθει κάτι, θα πρέπει να περιμένει 3 μήνες. Καράβι δεν υπάρχει. Αυτή είναι η οργάνωση του Ελληνικού κράτους, του κ. Παπανδρέου. Ανυπόφορα όλα αυτά.

Για τις εκλογές. Ο κ. Σαμαράς μην δυνάμενος να βρει κανένα επιχείρημα λέει:«ότι όποιος ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, είναι σαν ψηφίζει επιπρόσθετους φόρους». «Σοβαρό επιχείρημα, σοβαρού ανθρώπου» να μην ψηφίσετε τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ γιατί ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία. Ακούστε σοβαρότητα. Και απαντά ο άλλος, ο κ. Παπανδρέου με του ίδιου επιπέδου σοβαρότητα: «εάν δεν ψηφίσετε τους δικούς μου, τότε θα σας πάω για εκλογές». Δηλαδή εξαρτάται η Ελλάδα αν θα ψηφίσεις στην Αθήνα τον Καμίνη ή τον Κικίλια. Εκεί εξαρτάται το μέλλον της πατρίδας μας. Και αυτοί είναι σοβαροί άνθρωποι στους οποίους η Ελλάδα έχει εναποθέσει τις ελπίδες της. Έρχεται ο κ. Σαμαράς εδώ και καθυβρίζει, πέρα από το ΠΑΣΟΚ και εμάς γιατί λέει ψηφίσαμε το μνημόνιο. Περιττό βέβαια να διευκρινίσει ότι εμείς ψηφίσαμε μόνο το άρθρο 1 για να πάρουμε λεφτά, και όχι όλα τα άλλα. Πάει όμως έξω στην Ευρώπη, συναντάει τους πολιτικούς αρχηγούς, τον Πρόεδρο της Ευρώπης και το παίζει «ανίδεος», δηλαδή το παίζει «καλό παιδί» και λέει, «εγώ βοηθάω την οικονομική κατάσταση της χώρας και εδώ μας βρίζει». Αυτός ο άνθρωπος είναι ο άνθρωπος που θέλει να γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που είπε ότι σε ένα χρόνο θα έχω εξαλείψει το έλλειμμα.
Ο κ. Παπανδρέου προχθές στη συνέντευξη του είπε κάτι. Πέρα από το αποτέλεσμα της κάλπης, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν σε εκλογές. Τι εννοούσε άραγε; Τι ξέρει και δεν ξέρουμε εμείς; Φοβάται μήπως χάσει την δεδηλωμένη; Το Σύνταγμα είναι σαφές. Για να γίνουν εκλογές 2 πράγματα πρέπει να συμβούν. Ή χάνεις την δεδηλωμένη οπότε δεν έχεις την πλειοψηφία και πέφτεις, ή προκύπτει θέμα Προέδρου της Δημοκρατίας. Τι ξέρει και δεν μας το λέει εμάς; Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να το απαντήσει. Και καλό θα ήταν ο κ. Παπανδρέου να μας το απαντήσει αυτό πριν τις εκλογές. Γιατί εάν γίνουν οι εκλογές και μετά προκύψουν πράγματα, θα είναι αρκετά ένοχος μπροστά στην ιστορία.

Για τον Καλλικράτη.
Αυτό που έγινε πολύ βιαστικά είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Η καντονοποίηση της χώρας είναι μια πολιτική η οποία συνετάχθη έξω από την Ελλάδα. Είναι η πολιτική που θέλουν οι ΗΠΑ για να κοντύνουν τα κράτη- έθνη. Ιδίως σ΄ αυτές τις 2 περιφέρειες οι επιλογές πρέπει να είναι καθαρά πατριωτικές. Εμείς έχουμε στις θέσεις αυτές τον Κ. Βελόπουλο στην Κεντρική και τον Π. Αλτίνη στην Δυτ. Μακεδονία. Εμένα μ� ενδιαφέρει να είναι πιο δυναμωμένος ο ΛΑΟΣ για να μπορέσουμε την επόμενη μέρα των εκλογών να τους πούμε πως η πρόταση μας για οικουμενική κυβέρνηση είναι ανελαστική. Η χώρα σε λιγότερο από 6 μήνες ή θα πάει σε εκλογές ή σε οικουμενική κυβέρνηση.

Σε 40 πρωτεύουσες νομών οι υποψήφιοι μας είναι σε ψηφοδέλτια της ΝΔ. Και ο κ. Σαμαράς έχει σταματήσει εδώ και 10 μέρες τις δηλώσεις περί εξαπτέρυγων γιατί μάλλον το εμπέδωσε ότι αυτό του κάνει κακό. Και μάλιστα σε 4 περιφέρειες συμμετέχουμε σε ψηφοδέλτια της ΝΔ όπως αυτές των Ιονίων νήσων, Ηπείρου, Β. και Ν. Αιγαίου.

Θα είναι άμυαλος όποιος προτείνει εκλογές μετά από ένα χρόνο ειδικά στην κατάσταση που είμαστε. Ήταν ένα κακό εκβιαστικό δίλημμα του κ. Παπανδρέου. Αλλά πιστεύω είναι απάντηση στο άλλο κακό δίλλημα που έθεσε ο κ. Σαμαράς.

Αναφερόμενος στο υπό ίδρυση κόμμα της κας Μπακογιάννη τόνισε: «Για Ντόρα και νέο κόμμα απαντά: «Την ίδια ερώτηση μου είχαν κάνει πριν τις εκλογές του 2007 για τον κ. Μάνο και είπα «καλοδεχούμενος. Και ο κ . Κουβέλης που προσπαθεί να σχηματιστεί σε ομάδα, και αυτός καλοδεχούμενος. Στην Δημοκρατία όλοι χωράνε.

Το πνεύμα του ΛΑ.Ο.Σ.
Συμμετέχουμε σε όλους τους Δήμους στην επαρχία. Μ΄ ενδιαφέρει να ψηφιστούν οι δικοί μου άνθρωποι γιατί θα περάσει εκεί το δικό μας πνεύμα. Δεν έχει σημασία σε ποιο συνδυασμό κόμματος είναι . Αυτό είναι το κύτταρο της δικής μας πρότασης. Και αυτή είναι η ιδέα μας της οικουμενικής αντίληψης. Είμαστε σε ψηφοδέλτια δήμων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και γι� αυτό εξερράγη και η κ. Παπαρήγα.
Για την κόντρα Παπανδρέου Σαμαρά.
Δεν με έχουν πείσει για την σοβαρότητά τους. Το γινάτι βγάζει μάτι. Αλλά οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές. Ούτως ή άλλως ο κ. Σαμαράς αν οδηγούταν στο μνημόνιο θα έκανε άλλη πολιτική; Αλλά αντί να κοιτούν πως θα βγει η χώρα από τη κρίση, κοκκορομαχούν. Είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Το 2013 πρέπει να δώσουμε δόση 73 δις. και το 2014 περίπου 75 δις. ευρώ. Που θα τα βρούμε; Πρόταση δική μας η συγχώνευση των τραπεζών και επιστροφή των χρημάτων που τώρα είναι κλεισμένα στα σπίτια και τις θυρίδες και παλλινόστηση των κεφαλαίων από το εξωτερικό με σωστή μέθοδο και όχι αυτή του κ. Παπακωνσταντίνου. Μάζεμα όλων των δανείων σε ένα ομόλογο που θα λήγει το 2025 για να αλλάξουμε την οικονομική και φορολογική μας πολιτική. Αν δεν πέσουμε από το 45% φορολογία στο 15% δεν θα γίνει καμιά επένδυση στην Ελλάδα. Δεχθήκαμε υποχωρώντας να έρθει εδώ η Τρόικα που αυτοί έφεραν. Οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Σημίτη χρέωσαν την πατρίδα, επέτρεψαν σε κλέφτες Υπουργούς να κάνουν διάφορα αλισβερίσια και τώρα είμαστε στο μηδέν.
Ο κ. Παπανδρέου ήξερε την κατάσταση αλλά ως σοσιαλιστής δεν ήθελε να πάρει τα μέτρα για να μην εκτεθεί και ως πρόεδρος των σοσιαλιστών και ευρέθη η σύμφωνία με την Τρόικα για την οποία ο κ. Σαμαράς είχε πάει στην Ευρώπη για να γίνει. Συνάντηση με Μπαρόζο, Μέρκελ και Ολι Ρεν. Και στη Βουλή ψήφισε «όχι» και άρχισε να κατηγορεί. Και εμείς σαν πατριωτικό κόμμα βρεθήκαμε στο δίλημμα «η χρεοκοπία ή μνημόνιο». Και αν δεν ψηφίζαμε εμείς το μνημόνιο και έφευγαν 9 από το ΠΑΣΟΚ -αλλά δεν το έκαναν όπως ο κ. Δημαράς και οι άλλοι- η χώρα θα είχε πτωχεύσει και μπορεί να μην είχαμε Βουλή των Ελλήνων. Και το «όχι» πληρωνόταν πολύ ακριβά. Είχαν παιχθεί πολλά δις. δολάρια υπέρ της πτώχευσης της χώρας. ’ρα πολλοί θα θέλανε το «όχι» για να κερδίσουνε. Και ψηφίσαμε το «ναι» προκειμένου να μην κερδίσουν αυτοί οι διεθνείς απατεωνίσκοι ένας εκ των οποίων ο κ. Σόρος, ο χρηματοδότης των Σκοπίων. Ήταν η κορυφαία μου αποστολή και εθνική πράξη.

Για τον κ. Ψωμιάδη.
Ο κ. Ψωμιάδης πίστευε σε κάποιες αρχές και αξίες όπως και εγώ. Και είχε αναδείξει μια σχέση που ποτέ δεν είχε με τον κ. Σαμαρά. Όμως όταν κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος με ένα τηλεφώνημα απαρνιέται τον αδελφό του που ήταν κορυφαία επιλογή, έδειξε ένα άλλο πρόσωπο και γι΄ αυτό δεν μπορούσα πλέον να τον στηρίξω. Τώρα το αν φταίει ο κ. Σαμαράς ή ο κ. Ψωμιάδης αυτό θα το δείξει η κάλπη. Πάντως εγώ που ξέρω τον κ. Ψωμιάδη και μελετώ τις κινήσεις του, βλέπω ότι είναι σφόδρα ενοχλημένος. Δεν νομίζω πως ο κ. Ψωμιάδης θα είναι μέσα στην ΝΔ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ενδεχομένως να περιμένει την επόμενη μέρα και ενδέχεται να περιμένει να πάρει τη ρεβάνς για το ξεφτίλισμα που του έκανε ο κ. Σαμαράς. Δεν μπορείς να πετάς τον αδελφό σου ο οποίος έφυγε από το κόμμα που πίστευε, το ΠΑΣΟΚ, ενετάχθη στο πλευρό σου και σε βοήθησε.
Στηρίζω την πατριωτική λύση, τον Κ. Βελόπουλο ο οποίος πρεσβεύει και εμμένει στις ιδέες που εγώ πιστεύω. Τον Κυριάκο δεν το επέλεξα εγώ. Εγώ παραιτήθηκα της επιλογής. Μου είπε πως θα μου φέρει μια ομάδα αντιπεριφερειαρχών που θα τρίβω τα μάτια μου. Και τα �τριψα. Και την Κυριακή των εκλογών θα κάνετε και εσείς το ίδιο βλέποντας τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου