Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''

Μια καινούργια εφημερίδα με το όνομα «Δημοκρατία» ξεκινάει το ταξίδι της από την σήμερα. Εκδότης αυτής της προσπάθειας, που έρχεται σε μια περίοδο κρίσιμη τόσο για τη χώρα όσο και για τον Τύπο, ο κ. Γιάννης Φιλιππάκης (γνωστός από το επιτυχημένο δημιούργημά του τη «Δάφνη Επικοινωνίες», αλλά και το, επίσης, πετυχημένο πέρασμά του από τις εφημερίδες «Espresso» και «Ισοτιμία») και διευθυντής ο κ. Χρήστος Μουλίνος, ο οποίος είχε περάσει από διευθυντικές θέσεις του «Ελεύθερου Τύπου», όταν επί αείμνηστου Άρη Βουδούρη σάρωνε κυριολεκτικά τις κυκλοφορίες.

Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, αλλά η απεργία της ΕΣΗΕΑ ανέβαλλε κατά ένα εικοσιτετράωρο την έκδοση. «Κάθε εμπόδιο για καλό» λένε οι συντελεστές του φύλλου.
Τι θα πρεσβεύει, όμως, η «Δημοκρατία»;  Στόχος της είναι ...να αγκαλιάσει όλη την κεντροδεξιά παράταξη. Θα στηρίζει όμως (με κριτική άποψη εννοείται) και με το χέρι στην καρδιά τον εκάστοτε ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας!
Επιπλέον, η εφημερίδα θα είναι δυναμική, με καυτά ρεπορτάζ και κοντά στον πολίτη, όχι μόνο της Αθήνας, αλλά και της Περιφέρειας.
Σήμερα  Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, λοιπόν, η «Δημοκρατία» ανοίγει τα πανιά της. Ευχή τόσο για τη Δημοκρατία όσο και για την Ελλάδα, να είναι καλοτάξιδη...

Πηγή: anemo-milos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου