Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
Πλατεία Ελευθερίας 6
60100 Κατερίνη
τηλ.: 2351078132, 2351078162
fax: 2351078162
email: ma-sofia@otenet.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:

«Η Πιερία διεκδικεί την ελπίδα»(φωτό πλαταμώνας 1)

Αγκάλιασε ο κόσμος τη Σοφία Μαυρίδου στο δήμο Ανατολικού Ολύμπου όπου η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, πραγματοποίησε συναντήσεις και ομιλίες.

(φωτό πλαταμώνας 2)

«Είμαι δίπλα σας. Αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια με ήθος και εντιμότητα για καλύτερες προοπτικές στο νομό. Σήμερα σας κοιτώ στα μάτια και σας προτρέπω να με εμπιστευθείτε και πάλι για να πάμε την Πιερία ένα βήμα παραπάνω», είπε στους ανθρώπους του δήμου Ανατολικού Ολύμπου.

(φωτό Πλαταμώνας 3)

Στο πλευρό της Σοφίας Μαυρίδου οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού. Στις ομιλίες της στο Δήμο Αν. Ολύμπου η Σοφία ανέλυσε τις θέσεις του συνδυασμού για την ανάπτυξη της περιοχής. Θέσεις ρεαλιστικές με στόχο να αναδείξουν τη γη του Ολύμπου.

(φωτό Πλαταμώνας 4)

Ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου και η εκπρόσωπος των Οικολόγων Βορείου Ελλάδος Άννα Δαβίτη δίπλα στη Σοφία Μαυρίδου και στον αγώνα του συνδυασμού του Παναγιώτη Ψωμιάδη για μια Δυνατή Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα, η κα Δαβίτη, πήρε το λόγο, στην κεντρική ομιλία στον Πλαταμώνα.


(φωτό Σκοτίνα)

Με παλμό και δυναμική η ομιλία της Σοφίας Μαυρίδου στη Σκοτίνα, όπου διεμήνυσε: «Δεν θα εγκαταλείψουμε την τοπική αυτοδιοίκηση στα χέρια αυτών που μας κατάντησαν έρμαια στο μνημόνιο. Δυστυχώς ο κ. Μπόλαρης ήταν υπουργός της κυβέρνησης. Έτσι δεν μπορεί να αντιπαρέλθει τις δικές του δεσμεύσεις. Δεν μπορεί να παλέψει με ένα νόμο που ο ίδιος ψήφισε σε βάρος των ελλήνων πολιτών. Είναι εγκλωβισμένος. Εμείς όμως μπορούμε. Εμείς θα σταθούμε εμπόδιο στο νέο μνημόνιο που μας ετοιμάζουν με σκληρότερα οικονομικά μέτρα. Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα είναι η απάντηση που θα ματαιώσει τις προθέσεις της Κυβέρνησης για νέα μέτρα εξαθλίωσης. Ζητούμε να μας δώσετε τη δύναμη, γιατί η Μακεδονία δεν αντέχει άλλο. Η Πιερία έχει ματώσει έχει συρρικνωθεί. Η Πιερία διεκδικεί την ελπίδα. Διεκδικεί την εκπροσώπηση που της αξίζει. Διεκδικεί μια ισχυρή περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Η Πιερία, ανεξάρτητη από κόμματα και κομματικές γραμμές, ψηφίζει τον άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι , που ξέρει να διεκδικεί , που ξέρει να επιτυγχάνει, ψηφίζει Παναγιώτη Ψωμιάδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου