Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Συνδυασμού Γ. Παπαθανασίου με Τοπικούς και Δημοτικούς Υποψηφίους του στην Καρίτσα

«Μας εμπιστεύονται οι πολίτες»

Με τους Υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καρίτσας καθώς και με τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Εκλογικής Περιφέρειας Δίου που επίσης προέρχονται από την Καρίτσα και που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία» στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Δίου - Ολύμπου, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού αυτού, Γιώργος Παπαθανασίου.
Πρόκειται για τους Υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καρίτσας:
Νικόλαος Γκίνας
Γρηγόρης Δαλαμήτρας
Αστέριος Ευαγγέλου
Χρυσάνθη Μπατζογιάννη
Νικόλαος Πατρής
Μαρία Προβατίδου
 
 
Καθώς επίσης και για τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Εκλογικής Περιφέρειας Δίου που προέρχονται από την Καρίτσα: 
Μαρία Ζέρβα
Πέτρος Κιάφας
Γιώργος Κωτούλης
Ο κ. Παπαθανασίου μιλώντας στους Υποψηφίους Συμβούλους του ζήτησε να υπάρχει ενότητα και αλληλεγγύη μεταξύ τους, τους ζήτησε επίσης να κάνουν εκλογικό αγώνα σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του Συνδυασμού και να βρίσκονται κοντά στους πολίτες και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα και η περιοχή διέρχονται οικονομική κρίση. 
«Δεν είναι τυχαίο που οι πολίτες μάς έχουν αγκαλιάσει και μας δείχνουν την αγάπη τους και την προτίμησή τους», είπε ο Επικεφαλής του Συνδυασμού και τόνισε ότι οι κάτοικοι του Καλλικρατικού Δήμου Δίου έχουν εκτιμήσει από την αρχή τόσο τα πρόσωπα που αποτελούν το Συνδυασμό «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», όσο και τη διάθεση για προσφορά στα κοινά.
Είμαστε ένας ανεξάρτητος συνδυασμός που έχουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, γιατί επιδιώκουμε να ενώσουμε και όχι να χωρίσουμε τους ανθρώπους, να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, να προσφέρουμε στην κοινωνία και να ανοίξουμε δρόμους για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου, κατέληξε ο κ. Παπαθανασίου. 
 
Πηγή: lefteria.blogspot.com
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου