Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη της Σοφίας Μαυρίδου, υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, στην Πιερική Αναπτυξιακή ΑΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της Σοφίας Μαυρίδου, υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη,
στην Πιερική Αναπτυξιακή ΑΕ



Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη της Πιερικής Αναπτυξιακής ΑΕ πραγματοποίησε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, την Τρίτη. Ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Κολινδρού Θωμάς Σολοποτιάς, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πέτρας Δημήτρης Ντούρος και η Διευθύντρια της Πιερικής Αναπτυξιακής Μπέτυ Παρτσαλίδου ενημέρωσαν την κα Μαυρίδου για το αναπτυξιακό έργο και όραμα της εταιρείας.

«Η Πιερική Αναπτυξιακή επιτελεί ένα ζωτικό έργο για την αναπτυξιακή πορεία του νομού. Είναι ο πυρήνας που προωθεί την Πιερία στη νέα εποχή και της παρέχει τις προοπτικές που απαιτούνται ώστε να αναδειχθούν τα ποιοτικά προιόντα, οι φυσικοί πόροι και η πολιτιστική ταυτότητα της Πιερίας με στόχο να βελτιωθεί η τοπική οικονομία με όρους ποιότητας και βιωσιμότητας. Συγχαρητήρια στην διευθύντρια κα Παρτσαλίδου καθώς και στο επιστημονικά καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό που στελεχώνουν την υπηρεσία για τη δυναμική και το αποτέλεσμα που παρουσιάζουν», τόνισε η κα Μαυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου