Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Sex και παράξενοι νόμοι

Σε αυτόν τον παράξενο κόσμο υπάρχουν και πολλοί παράξενοι νόμοι που δεν έχουν καμιά λογική! Παρακάτω αναφέρουμε μερικούς νόμους που δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν στα αλήθεια..
 
1. Στο Γκουάμ υπάρχουν άντρες που η δουλειά τους είναι να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να ξεπαρθενεύουν κορίτσια, οι οποίες τους πληρώνουν για το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Ο λόγος? Στο Γκουάμ απαγορεύεται από το νόμο να παντρεύονται οι παρθένες!!
2. Στο Λίβανο, επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Εάν η σεξουαλική επαφή είναι με αρσενικό ζώο, επιβάλλεται η ποινή θανάτου.
3. Στο Χονγκ Κονγκ η κερατωμένη σύζυγος μπορεί νομίμως να σκοτώσει τον άπιστο άντρα της, αλλά μπορεί να το κάνει μόνο με τα χέρια της!!
Την ερωμένη του συζύγου, από την άλλη, μπορεί να τη σκοτώσει η απατηθείσα όπως η ίδια επιθυμεί!
4. Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι αποκεφαλισμός!
5. Στο Κάλι της Κολομβίας, μια γυναίκα επιτρέπεται να κάνει έρωτα μόνο με το σύζυγό της, αλλά την πρώτη φορά που θα γίνει αυτό, πρέπει νά’ναι παρούσα και η μητέρα της (η πεθερά)…
6. Στο Rombochm, Virginia, είναι παράνομη σεξουαλική επαφή με αναμμένα φώτα.
7. Στην Αριζόνα, Nevada, Φλόριντα , Οχάιο, Ιντιάνα, Μασαχουσέτη, Νέα Υόρκη, Οκλαχόμα , Όρεγκον, Νότια Ντακότα, Βερμόντ και στο Ουάσιγκτον είναι παράνομο να φαίνεται από τα ρούχα η στύση ενός άντρα.
8. Στην Μινεσότα είναι παράνομο για έναν άντρα να έχει σεξουαλική επαφή με ένα ζωντανό ψάρι (Κατά τα άλλα για τις γυναίκες είναι ΟΚ)
9. Κανένας άντρας δεν επιτρέπεται να κάνει έρωτα με την γυναίκα του εάν μυρίζει η αναπνοή του κρεμμύδι, σκόρδο ή σαρδέλες. Αυτό ισχύει στην Αλεξάνδρεια της Μινεσότα. Εάν η γυναίκα το ζητήσει ο νόμος υποχρεώνει τον άντρα να πάει να βουρτσίσει τα δόντια του.
10. Στην Γεωργία η σεξουαλική επαφή μεταξύ άγαμων ζευγαριών είναι παράνομη.
11. Είναι παράνομο για τους συζύγους στο Willowdale, Όρεγκον, να μιλάνε βρώμικα κατά τη συνουσία.
12. Οποιαδήποτε άλλη στάση, διαφορετική από την ιεραποστολική είναι παράνομη, στην Ουάσιγκτον, DC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου