Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Χειροπέδες και σε άλλη πορνοστάρ

Σε μία ακόμη εντυπωσιακή «πεταλουδίτσα» του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης πέρασαν χειροπέδες οι άνδρες του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει και προχωρούν συστηματικά το «ξεδόντιασμα» του περιβόητου «Μόνικα».

Οι διωκτικές αρχές, λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη -την περασμένη Τετάρτη- δύο καλλίγραμμων Ρωσίδων σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, κατάφεραν να συλλάβουν ακόμη μία νεαρή συμπατριώτισσά τους που εκδιδόταν επίσης σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου έναντι αδρής αμοιβής. Ετσι, μετά την 36χρονη Elena και την 24χρονη Sanzhidma, πρώην μοντέλα και γνωστές πορνοστάρ στη χώρα τους, σειρά είχε ένα ακόμη χρυσό κορίτσι του «Μόνικα» -επίσης Ρωσίδα και πρώην μοντέλο- ηλικίας 35ετών.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια, αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών μετά από έρευνα στο Διαδίκτυο και σε συγκεκριμένες ροζ ιστοσελίδες εντόπισαν διαδικτυακό τόπο μέσω του οποίου προσφερόταν σε κάθε ενδιαφερόμενο χρήστη του Ιντερνετ η δυνατότητα να συνευρεθεί ερωτικά με αλλοδαπές καλλονές έναντι χρηματικής αμοιβής που κυμαινόταν ανάλογα με το πορτοφόλι και τα ερωτικά γούστα του κάθε πελάτη. Η τιμή ξεκινούσε από τα 250 ευρώ και έφθανε έως τα 1.800 ευρώ για λίγες ώρες απόλαυσης και ηδονής.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν μέσω γραπτού μηνύματος με αριθμό που δημοσιευόταν στην επίμαχη σελίδα και κανόνισαν ραντεβού με μία από τις αλλοδαπές που διαφημίζονταν, σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας. Ετσι, όταν αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε στη σουίτα και έδωσε τα προσημειωμένα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί στην 35χρονη, συνάδελφοί του εισέβαλαν στον χώρο και τη συνέλαβαν.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τόσο η ίδια όσο και οι δύο συμπατριώτισσές της και συνάδελφοί της βρίσκονταν στη δούλεψη του Τσέχου σωματέμπορα, του «Μόνικα», ο οποίος παρά τις συντονισμένες έρευνες τόσο των ελληνικών αρχών όσο και της Europol εξακολουθεί και παραμένει ασύλληπτος κινώντας τα νήματα του μεγαλύτερου κυκλώματος VIP πορνείας στην Ευρώπη.

Οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια σε ένα ανελέητο κυνήγι για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ο ίδιος όμως πάντα καταφέρνει να εξαφανίζεται από προσώπου γης, εισπράττοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα χρήματα που καταθέτουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του «προστάτη» τους στην Ελβετία οι δεκάδες «πεταλουδίτσες» που ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη και εκδίδονται.

Στη χώρα μας, όμως, τον τελευταίο χρόνο φαίνεται πως ο «Μόνικα» τα έχει βρει σκούρα, καθώς το ένα μετά το άλλο τα πανέμορφα κορίτσια του πέφτουν στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ηθών, με αποτέλεσμα οι επισκέψεις πολυτελείας που θα έκαναν σε επιχειρηματίες που τις είχαν καλέσει από διάφορες χώρες της Ευρώπης για να ζήσουν το καυτό όνειρο να καταλήγουν σε εφιάλτη....


πηγή:www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου