Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η Σοφία Μαυρίδου στην Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων

Την 8η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας, γνωστή ως «Γιορτή του Αγρότη» επισκέφθηκε η Σοφία Μαυρίδου, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Η κ. Μαυρίδου, συνοδευόμενη από συνεργάτες και υποστηρικτές της, επισκέφθηκε τα περίπτερα της έκθεσης, συνομίλησε με τους παραγωγούς και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για το μέλλον της Πιερικής αγροτικής οικονομίας...




«Η αγροτική οικονομία της Πιερίας είχε ένδοξο παρελθόν και είναι χρέος μας να διασφαλίσουμε τη δυναμική πορεία του αγροτικού κλάδου της Πιερίας στη νέα εποχή.

Ο προσανατολισμός προς τις νέες, καινοτόμες, μορφές καλλιέργειας, την ποιοτική βιολογική καλλιέργεια αλλά και την ενίσχυση της αγροτικής επιχειρηματικότητας είναι το μεγάλο ζητούμενο για την ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού αγροτικού κλάδου στην Πιερία του αύριο.

Ολόκληρες γενιές μεγάλωσαν στηριζόμενες στο αγροτικό εισόδημα. Αυτό το εισόδημα πρέπει να το εξασφαλίσουμε και για τις επόμενες γενιές. Για μένα αυτός ο στόχος είναι υψίστης σημασίας και γι αυτό αποτελεί προτεραιότητα στις διεκδικήσεις μου για το Νομό Πιερίας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε διοργανωτές και εκθέτες γιατί πραγματικά παρουσίασαν μία ιδιαίτερα αξιόλογη έκθεση προβάλλοντας τα τοπικά αγροτικά προϊόντα αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον κλάδο » ανέφερε σχετικά η κ. Μαυρίδου.



πηγή:olympus-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου