Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Γνωρίστε καλύτερα τον Αντώνη Ζαρκανέλα

* Οικογενειακή Κατάσταση: Γεννήθηκα στην Καριτσα. Είμαι παντρεμένος με την Δώρα Ανδριτσοπούλου και έχουμε μια κόρη.
* Σπουδές: Τελείωσα τις Γυμνασιακές μου σπουδές στα Εκπαιδευτήρια Παπαδημητρίου. Είμαι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών: Πτυχίο Master’s (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής), Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τίτλο μεταδιδακτορικών σπουδών στο φημισμένο ΜΙΤ της Βοστώνης (ΗΠΑ).
* Επαγγελματική εμπειρία: Υπηρέτησα σε διάφορες βαθμίδες του Δημοσίου σε υπηρεσίες σχετικές με το Περιβάλλον. Υπήρξα Προϊστάμενος της Δ/νσης Προστασίας Περιβάλλοντος για μια δωδεκαετία, περίπου, και στην συνέχεια, μετά από επιλογή από το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, υπηρέτησα ως Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης από την οποία και συνταξιοδοτήθηκα μετά από τη λήξη της τριετούς θητείας μου.
* Ενασχόληση με τα κοινά: Υπήρξα Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης (1990-1994), στις Νομαρχιακές Εκλογές του 1994 κατέβηκα ως υποψήφιος Νομάρχης ηγούμενος του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με τον οποίο και εκλέχτηκα Νομαρχιακός Σύμβουλος (1995-1998).
politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου