Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Γ. Παπαθανασίου : Ψήφος νίκης, ελπίδας και προοπτικής


Επισκέψεις σε πόλεις και χωριά του δήμου Δίου – Ολύμπου πραγματοποιεί ο νικητής του α’ γύρου των εκλογών, Γιώργος Παπαθανασίου, ενώ στις 7.30 το βράδυ της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου πραγματοποιεί ανοιχτή συγκέντρωση στο Λιτόχωρο, στην κεντρική πλατεία.
Οι επισκέψεις – συναντήσεις με τους πολίτες του Δίου – Ολύμπου, που ξεκίνησαν από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ολοκληρώνονται το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες της β’ Κυριακής των εκλογών.
Ο κ. Παπαθανασίου πραγματοποιεί όμως και επαφές του με συμβούλους του ψηφοδελτίου του οι οποίοι αυτό το διάστημα δίνουν ενωμένοι και πάλι τη μάχη όχι για τον προσωπικό του σταυρό αλλά για την τελική νίκη του συνδυασμού «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Ευχαριστίες για την πρωτιά

Ο Γιώργος Παπαθανασίου ευχαριστεί από βάθους καρδιάς τους δημότες του Δίου, του Λιτοχώρου και του Ανατολικού Ολύμπου. Τους ευχαριστεί πρώτα – πρώτα για τη συμμετοχή τους στις εκλογές. Άλλωστε, στο συγκεκριμένο δήμο η αποχή ήταν πολύ μικρότερη σε σχέση με τους δήμους Κατερίνης και Πύδνας – Κολινδρού.
Ευχαριστίες εκφράζει προς τους πολίτες, τόσο εκείνους που τον ψήφισαν, όσο κι εκείνους που έδωσαν την ψήφο τους αλλού, επιμένοντας και λέγοντας ότι οι εκλογές είναι μια γιορτή της δημοκρατίας, είναι γιορτή της αυτοδιοίκησης, δεν είναι για χαρακώματα, ούτε για πολεμικές μάχες.
Τη μάχη, επιμένει ο κ. Παπαθανασίου, πρέπει να τη δίνουμε εναντίον αρνητικών νοοτροπιών και καταστάσεων, εναντίον προβλημάτων του τόπου μας, όχι εναντίον συνανθρώπων μας.
Δεν κατέβηκα στις εκλογές για να διχάσω αλλά για να ενώσω, υποστηρίζει. Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα, αυτά πρέπει να πολεμήσουμε και να νικήσουμε. Είμαστε εδώ για τα προβλήματα του κόσμου, για τις αγωνίες του, για το σήμερα και το αύριο και το μέλλον, είμαστε εδώ για όλα αυτά και όχι για τα προσωπικά καθενός.
Είμαστε εδώ, επιμένει, για να ενώσουμε τις ψυχές μας, για να ενώσουμε τις ελπίδες μας, για να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη και την αισιοδοξία στα πρόσωπα, παρά την οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα και ο τόπος μας.

Νέα πορεία στη Νότια Πιερία

Οι πολίτες του Λιτοχώρου, τους οποίους δεν θα πάψω ποτέ να ευχαριστώ, δεν μας εξέλεξαν τυχαία επί τέσσερις τετραετίες και μάλιστα με μεγαλύτερα ποσοστά κάθε φορά, ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 65% περίπου.
Αλλά και οι πολίτες του δήμου Δίου – Ολύμπου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν μας εξέλεξαν τυχαία πρώτους την α’ Κυριακή. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, το αποδείξαμε 16 χρόνια στο Λιτόχωρο, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση, έχουμε και τη δύναμη για να πάει ο τόπος μπροστά.
Και μετά τις εκλογές, λέει ο κ. Παπαθανασίου, διοίκηση, δημοτικό συμβούλιο και πολίτες του νέου καλλικρατικού δήμου Δίου – Ολύμπου, όλοι μαζί μπορούμε να πάμε σε μια νέα πορεία, με ενότητα και ανάπτυξη.
lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου