Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ογκώδης συγκέντρωση στην ομιλία του Βαγγέλη Πολύζου στο Αιγίνιο

Με μια πολυπληθής συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία Αιγινίου συνεχίστηκε χθες ο κύκλος των προεκλογικών ομιλιών του υποψήφιου Δημάρχου κ. Ευάγγελου Πολύζου. Από το Αιγίνιο η κοινωνία έστειλε προμήνυμα νίκης για της δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Ο υποψήφιος Δήμρχος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό ενεργειών που πρόκειται να προχωρήσει μόλις αναλάβει την διοίκηση του νέου Δήμου. Τόνισε ότι το Αιγίνιο θα αποτελέσει έδρα και εστία ανάπτυξης της Βόρειας Πιερίας, με το ΒΙ.ΠΑ και την ανάπτυξη του εμπορίου. Υποστήριξε την ανάγκη αναδιοργάνωσης της ύδρευσης και της αποχέτευσης με νέα μηχανήματα στον βιολογικό καθαρισμό λυμάτων και την αντικατάσταση παλαιών σωληνώσεων στο σύστημα ύδρευσης.Με έντονο ύφος τόνισε ότι το ΚΑΤ Αιγινίου θα γίνει και ότι κανείς δεν θα τολμήσει να αλλάξει την τοποθεσία του γιατί θα βρουν σθεναρή αντίσταση.
Ανέλυσε όλες εκείνες τις διαστάσεις για την δημιουργία ενός Δήμου που θα προσελκύει επενδύσεις, θα ενισχύει τις υπάρχουσες υποδομές, θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πολλαπλασιάζοντας τις θέσεις εργασίας. Κατα την διάρκεια της ομιλίας ο κ. Πολύζος του αναφέρθηκε στα έργα που υλοποίησε όσο ήταν Δήμαρχος Κολινδρού. Πραγματοποίησε σε διάρκεια πεντέμιση ετών έργα αξίας 6,5 δις δραχμές που έφερναν προοπτικές ανάπτυξης και άφησε εκατό και πλέον εκατομμύρια δραχμές στα ταμεία του Δήμου. Ο υποψήφιος αντίπαλος κ. Λαγδάρης όχι μόνο δεν άφησε έργο αλλά φόρτωσε τον Δήμο που διοίκησε μ'ένα δυσβάσταχτο χρέος το οποίο υπάρχει έως σήμερα.
Ο κ. Πολύζος εστιάσε την προσοχή του στα άξια στελέχη που απαρτίζουν τον Υπερκομματικό Συνδυασμό Δυνατή Βόρεια Πιερία. Οι υποψήφιοι σύμβουλοι συνδυάζουν την εμπειρία και την γνώση αλλά και το ήθος και την εργατικότητα κάτι που σε σημαντικό βαθμό χαρακτηρίζει τον Υπερκομματικό Συνδυασμό Δυνατή Βόρεια Πιερία.
Εμφανίστηκε αντίθετος σ' όλους εκείνους που σπέρνουν την διχόνοια στους κατοίκους της Βόρειας Πιερίας και ότι οι ενέργειες του θα ενώσουν τους διχασμούς.
Τέλος τόνισε την ανάγκη για ένα δυνατό ποσοστό στην νίκη της Κυριακής για έναν όσο γίνεται δυνατότερο Υπερκομματικό Συνδυασμό που θα διεκδικήσει την δημιουργία μιας Δυνατής Βόρειας Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου