Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Αγγελιοφόρος: Σκληρή μάχη στο δήμο Δίου Ολύμπου


Σκληρή προοιωνίζεται αποθήκευσ Μάχη της Κυριακής στο δήμο Δίου Ολύμπου, καθώς τους δύο υποψηφίους που προκρίθηκαν χωρίζουν μόλις 150 ψήφοι. Τα ... ξίφη τους θα διασταυρώσουν Ο Γιώργος Παπαθανασίου, ο οποίος πήρε 5.512 ψήφους, και Ο Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος πήρε 5.362 ψήφους.
Ο Γιώργος Παπαθανασίου, που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, κατέβηκε κόντρα στον επισήμως «πράσινο», Νίκο Λάππα. Υπήρξε επί 16 χρόνια, από το 1990 μέχρι το 2006, δήμαρχος Λιτοχώρου. Το 2006 δεν έθεσε υποψηφιότητα για το αξίωμα του δημάρχου, καθώς ήταν υποψήφιος νομάρχης Πιερίας.

Σε αυτήν την εκλογική μάχη κατέρχεται δυναμικά, έχοντας να προτάξει την εμπειρία και το πλούσιο έργο του στο Λιτόχωρο, από το οποίο ξεχωρίζουν οι αθλητικές μονάδες - πρότυπο για όλη την Πιερία, η κατασκευή υδραγωγείου, η αναμόρφωση των πάρκων.
Ο ίδιος αναφέρει ότι οι δημότες του νέου δήμου αναγνωρίζουν την εμπειρία, τη γνώση, τη διάθεση για προσφορά και την αγάπη για τον τόπο, αυτό γι 'και θα δώσουν τη νίκη στο συνδυασμό του.
Ο Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος είναι ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, είχε απέναντί του τον απερχόμενο δήμαρχο Λιτοχώρου, Θανάση Τσιφοδήμο, που επίσης προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία. Γόνος πολιτικής οικογένειας, γιος του Γιάννη Δημόπουλου που διατέλεσε βουλευτής Πιερίας και εγγονός του επίσης βουλευτή Πιερίας Κώστα Δημόπουλου, είναι δικηγόρος και πολιτευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Καλώ το λαό του δήμου Δίου Ολύμπου να συστρατευτεί, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες, και να δώσει μία ευκαιρία στα νέα και άφθαρτα πρόσωπα του συνδυασμού μας. Η''αναίμακτη''μετάβαση από τον''Καποδίστρια''στον''Καλλικράτη''αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα, μαζί με τη φροντίδα για το δημότη και τον τόπο μας », αναφέρει ο κ. Δημόπουλος.
 Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου