Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΒΗΣ :"ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΣ 14"

Μπροστά σε μια μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση πολιτών στην Εκάβη παρουσίασε την Κυριακή το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης το ισχυρό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της "Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Κατερίνης".
Μιλώντας προς τους συγκεντρωθέντες ο κ. Καραφουλίδης και αναφερόμενος ιδιαίτερα στα συσσωρευμένα προβλήματα που δημιούργησε η διοίκηση Χιονίδη, ζήτησε κατάσταση των διορισμένων συγγενών των διοικούντων τον δήμο, αναφέρθηκε σε προεκλογικές ψηφοθηρικές προσλήψεις οκτάμηνων συμβάσεων και τόνισε ότι τα έργα βιτρίνας με τους κυβόλιθους δεν δίνουν ουσιαστικές λύσεις και δεν οδηγούν σε διέξοδο από την άσχημη πραγματικότητα. Κατηγόρησε τον Χιονίδη ότι έχει μετατρέψει το δημαρχείο Κατερίνης εδώ και τέσσερις μήνες σε προεκλογικό κέντρο και ότι τα προπαγανδιστικά φυλλάδια που μοιράζει παρουσιάζουν μια επίπλαστη πραγματικότητα με το να μιλάνε για παράδειγμα για την περιφερειακή οδό και να έχουν φωτογραφίες της ΠΑΘΕ
.
Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε μεταξύ άλλων τις προτάσεις του για το νέο δήμο Κατερίνης και κατέληξε λέγοντας : "Έχω τις ίδιες αγωνίες με εσάς. Αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με εσάς. Είμαι ένα με εσάς. Είμαι σαν και εσάς. Να αξιοποιήσουμε τη νέα γενιά, τις δυνατότες να ενώσουμε, να μην πολώσουμε. Έξω από κόμματα, έξω από άλλες εξαρτήσεις και να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στις 7 και τη μεγαλύτερη στις 14 Νοεμβρίου".

lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου