Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δεν θέλουμε να μηδενίζουμε, αλλά βλέπουμε να γίνονται και να προβάλλονται ως έργα κυκλικοί κόμβοι αμφιβόλου χρησιμότητας

Με ομιλίες και επισκέψεις σε φορείς και κοινωνικές ομάδες συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Νίκος Μηλιώτης. Παράλληλα, μέσα στο πρόγραμμα δέχθηκε και επίσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους είχε συζήτηση για τα θέματα των εκλογών.
Συγκεκριμένα, στην Κατερίνη βρέθηκαν ο κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και η Θούλη Σιδηροπούλου μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη για το νομό Πιερίας. ο κ. Μηλιώτης τους υποδέχθηκε μαζί με τον κ. Ηλία Τσιτλακίδη, μέλος του τομέα περιφερειακής οργάνωσης και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ . Στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν, τέθηκαν θέματα του προεκλογικού αγώνα και εκφράστηκε η αισιοδοξία όλων για τη νίκη.
Οι ομιλίες που έκανε τις τελευταίες μέρες ο κ. Μηλιώτης ήταν σε Νεοκαισάρεια, Σβορώνο την Παρασκευή και Άνω Αγιάννη, Τρίλοφο το Σάββατο. Εκεί, ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους τοπικούς και δημοτικούς υποψηφίους συμβούλους και αναφέρθηκε στα ζητήματα του νέου ενιαίου δήμου που αφορούν όλους τους δημότες, από τους οποίους τόνισε ότι περιμένει ενεργό συμμετοχή στη διοίκηση του δήμου Κατερίνης.
Στις ομιλίες τονίστηκε η απουσία στόχευσης και μεγάλων έργων από την απερχόμενη δημοτική αρχή, καθώς και η βιασύνη που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα να γίνουν κάποιες ασφαλτοστρώσεις και άλλα μικρά τεχνικά έργα, για τα οποία μάλιστα δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή. «Δεν θέλουμε να μηδενίσουμε το έργο κανενός, αλλά βλέπουμε να γίνονται και να προβάλλονται ως έργα κυκλικοί κόμβοι αμφιβόλου χρησιμότητας. Πόσους από αυτούς χρειάζεται κάθε φορά να περάσει ένα ασθενοφόρο για να φθάσει στο νέο νοσοκομείο; Το ξέρετε ότι οι ασθενείς κινδυνεύουν να φύγουν από τα φορεία, όταν κάνουν αυτές τις κυκλικές πορείες;»
Ο κ. Μηλιώτης υπογράμμισε ότι δεν έχει σκοπό να τάξει αλλά να δουλέψει, παράγοντας έργο στην τετραετία που έρχεται με όλους τους δημότες στο πλευρό του. «Δεν περισσεύει κανείς στο νέο δήμο Κατερίνης. Λογικές διαχωρισμού και διακρίσεων που παρατηρούνται θα μείνουν στο παρελθόν. Μαζί θα προχωρήσουμε για ένα δήμο πρότυπο, ένα δήμο πρωταγωνιστή».
Κατά την ομιλία του στη Νεοκαισάρεια έκανε ειδική αναφορά στο Πλατανόδασος, όπου πρέπει να γίνει συστηματικός καθαρισμός από τα μπάζα και εργασίες προστασίας από τις πλημμύρες. Ακόμα, στοιχείο που ξεχώρισε ήταν η προσφώνησή του στον Σβορώνο από τον σκηνοθέτη Γιώργο Φουρνιάδη ο οποίος τον χαρακτήρισε «Άνθρωπο της δουλειάς και της αλήθειας».
Το Σάββατο ο κ. Μηλιώτης βρέθηκε κοντά στους παραγωγούς και πωλητές της λαϊκής αγοράς, συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά και στη λειτουργία της λαϊκής αγοράς και της συνεργασίας τους με το δήμο. Επισκέφθηκε επίσης το μεγάλο εκθεσιακό κατάστημα Βρόντινός, όπου τον υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης, με τον οποίο διατηρούν μακροχρόνια άριστη συνεργασία. Ο κ. Μηλιώτης τόνισε ότι τέτοιου είδους επιχειρήσεις αποτελούν κόσμημα και πόλο έλξης για την πόλη, δίνοντας το καλό παράδειγμα για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς ανάπτυξη.
Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης είχε συνάντηση με το προεδρείο και μέλη του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας. Στο διάλογο που έγινε, συζητήθηκαν οι αλλαγές που θα φέρει ο Καλλικράτης, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την παρούσα κατάσταση και διοίκηση η δημοτικοί υπάλληλοι στην τέλεση των καθηκόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου