Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ

Συνέντευξη τύπου για την περιφέρεια δόθηκε σήμερα στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας από τον υπεύθυνο τύπου Γιώργο Χιονίδη, παρόντος και του γραμματέα Γιάννη Μαλτζάρη.
Ο κ. Χιονίδης έκανε σφοδρή επίθεση στον Ψωμιάδη κατηγορώντας τον για έργα "μαϊμού" ύψους 839.000 ευρώ τα οποία πληρώθηκαν από τη νομαρχία Θεσσαλονίκης και δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Πρόκειται για δύο έργα στα οποία ήταν επιβλέπων ο ίδιος ο Ψωμιάδης. Αναφέρθηκε στα έργα της νομαρχίας ως γνωστά "45αρια", λέγοντας ότι δεν ακολουθήθηκε διαδικασία δημοπράτησης, αλλά έγιναν με πρόχειρους διαγωνισμούς που ισοδυναμεί με απευθείας ανάθεση και ότι η οκταετία Ψωμιάδη έχει σπάσει ρεκόρ στα "45αρια", αφού τα έργα που έγιναν με τέτοια διαδικασία ξεπερνούν τα 500.
Ο κ. Χιονίδης αναφέρθηκε επίσης στους "εγκληματικούς" όπως τόνισε, χειρισμούς Ψωμιάδη στη διάσωση της Λίμνης Κορώνεια και ότι εξαιτίας του κινδευνεύει η Ελλάδα όχι μόνο να χάσει 20 εκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά να πληρώσει η χώρα και πρόστιμα ύψους 100.000 ευρώ.
Κατηγόρησε επίσης τον Ψωμιάδη για το ότι η νομαρχία της Θεσσαλονίκης έχει τη μικρότερη απορροφητικότητα σε χρηματοδότηση έργων από το ΕΣΠΑ και ότι δεν ξεπερνά το 5%. Ότι έχει να παρουσιάσει μηδενικό έργο και ότι ξέρει να βγαίνει μόνο στα τηλεοπτικά παράθυρα στον Αυτιά και στον Παπαδάκη και να λέει ότι εγώ πίεζα και πιέζω τους υπουργούς να μου δώσουν λεφτά. Ο κ. Χιονίδης αναφέρθηκε και στο θέμα της σχολικής στέγης, λέγοντας ότι η Θεσσαλονίκη είναι η μοναδική πόλη που έχει ακόμα διπλοβάρδιες στα σχολεία.
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις Παρασκευή, Οκτώβριος 29, 2010

lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου