Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μάρκος Μπόλαρης στην Κατερίνη σε εκδήλωση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών

Σε γυναίκες επιχειρηματίες μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, κ. Μάρκος Μπόλαρης, σε εκδήλωση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, που πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο επιμελητήριο Κατερίνης.
Ο κ. Μπόλαρης κάλεσε τις γυναίκες επιχειρηματίες της Κατερίνης, να δώσουν μαζί τη μάχη για αποτελεσματική και ουσιαστική εκπροσώπηση των γυναικών στο χώρο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. «Στο δικό μας όραμα για την Περιφέρεια, η θέση της γυναίκας νοικοκυράς, εργαζόμενης, επιστήμονος, επιχειρηματίας είναι σημαντική, γιατί μπορεί να συμβάλλει με τη δική της αίσθηση της ποιότητας και της καινοτομίας στην αναδιάρθρωση της οικονομίας», επεσήμανε, τονίζοντας ότι η γυναικεία επιχειρηματικότητα, έχει αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κοινωνία.



Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, δήλωσε επίσης ότι «Αγωνιζόμαστε για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα της γυναίκας, για την ανέλιξή της σε θέσεις ευθύνης και την παρουσία της στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μας δίνει τη δυνατότητα να δράσουμε επιχειρησιακά και να προωθήσουμε τις θεσμικές και οργανωτικές προσαρμογές που θα καταστήσουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε πόλο αναφοράς για την ανάπτυξη και την καινοτομία σε όλη τη χώρα».
Στην εκδήλωση, η πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ, κα Σοφία Οικονομάκου, παρουσίασε τα μέτρα της Κυβέρνησης για την ενίσχυση των Ελληνίδων Επιχειρηματιών, ενώ μεταξύ των εισηγητών ήταν και ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Δημήτρης Σουμπενιώτης.

Πηγή: politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου