Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ … λίγο πριν τις εκλογές

Φίλες και φίλοι,

Κλείνοντας σε δύο ημέρες την προεκλογική αυτή πορεία, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, αισθάνομαι την ανάγκη αρχικά να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να επικοινωνήσω μαζί σας. Να μιλήσω μαζί σας, να ακούσω τις αγωνίες, τις πικρίες, τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά σας.

Μέσα σε ένα κλίμα ζοφερό, όπως αυτό αποτυπώνεται καθημερινά από τους δείκτες της ελληνικής οικονομίας, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας για το αύριο και αγωνίας για το μέλλον, αισθάνθηκα πραγματικά, πως έχω υποχρέωση και καθήκον ως νέος άνθρωπος να στηρίξω με κάθε τρόπο τον τόπο μου, την Πιερία μας και να εργαστώ για τους νέους της, τους επαγγελματίες, τους εμπόρους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους της.

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου εσείς είστε αυτοί που αποφασίζετε για το μέλλον του τόπου μας. Οι περιφέρειες έχουν σημαντικό και σοβαρό αριθμό καθηκόντων. Σας ζητώ, να εκλέξετε τις πιο «δυνατές φωνές». Σας ζητώ να στηρίξετε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τη δυναμική και τη διάθεση για προσφορά.

Ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να αγωνιστώ για τον τόπο μου.

Σας ζητώ να στηρίξετε το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και να με τιμήσετε με τη μια από τις δυο ψήφους σας.

Νίκος Μακρίδης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ν. Πιερίας

npieria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου