Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Οι οικολόγοι Ελλάδος στηρίζουν Παναγιώτη Ψωμιάδη

Οικολόγοι Ελλάδος: Κίνημα Υγείας – Οικολογίας , 35 χρόνια κοινωνική πολιτική δράση. Το πρώτο οικολογικό κίνημα της Ελλαδος.
Η εκπρόσωπος Οικολόγων Βορείου Ελλάδος κ. Αννα Δαβίτη μας δήλωσε: «είναι μια ειρηνική οργάνωση, αγωνιζόμαστε για να σταματήσουμε το διαρκές αυτό έγκλημα εναντίον της υγείας και της ζωής.
Προσφέρουμε τις απαραίτητες γνώσεις διάσωσης υγείας. Προτείνουμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε ως άνθρωποι σε νου (ότι σκεφτόμαστε), σε ψυχή (ότι αισθανόμαστε), σώμα (ότι τρώμε).
Οικολογία = Οίκος, σύμπαν, Θεός= λογική=Η λογική του σύμπαντος
Η λογική μας λέει να είμαστε έξω από τον ύπνο δηλαδοί έξυπνοι. Σκοπός μας είναι η προσωπική πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου. Η ζωή μας εξαρτάται από τους κυβερνώντες από την ψήφο μας. ΌΤΙ ΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ. Να αναθέσουμε την πολιτική εξουσία σε ανθρώπους έντιμους και ικανούς, να τους εντοπίσουμε και να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.
Οσον αφορά αυτά που λέει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης η κ. Δαβίτη δήλωσε: «Επειδή ο κ. Ψωμιάδης τήρησε τον λόγο του ως προς την ενότητα του κόμματος Ν.Δ όπως θυμάστε στις εκλογές του Προέδρου της Ν.Δ. , όταν εκλέχθηκε ο κ. Σαμαράς ως Πρόεδρος, ο κ. Ψωμιάδης κάλεσε πάνω στο βήμα και τους δύο υποψηφίους , Σαμαρά και Μπακογιάννη και αφού τους έπιασε από τα χέρια τα σήκωσε ψηλά και φώναξε για την ενότητα να εργαστούν όλοι μαζί, πράγμα το οποίο τηρεί στο ακέραιο. Αν έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αυτό που έλεγε ο κ. Καρατζαφέρης , να κατέβει δηλαδή ανεξάρτητος, θα έλεγαν ότι πρόδωσε τη Ν.Δ. στην οποία είναι πιστός τα τελευταία 30 χρόνια. Ας μας πει ο κ. Καρατζαφέρης τελικά γιατί νοιάζεται, για το ΠΑΣΟΚ που ψήφισε το μνημόνιο, για τη Ν.Δ. που φλερτάρει συνεχώς ή για το δικό του κόμμα?
Εμείς στηρίζουμε τον Π. Ψωμιάδη γιατί είναι αγωνιστής , έχει καθαρό σταράτο λόγο, είναι πατριώτης Μακεδόνας, με λίγα λόγια γεννημένος ηγέτης.
Τέλος η κ. Δαβίτη επεσήμανε : «Ως οικολόγοι δεν έχουμε καμία σχέση με άλλους οικολόγους που φανερώθηκαν ξαφνικά πριν 5-6 χρόνια . Εμείς δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική του τύπου να μετονομαστεί η Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ, δεν υποστηρίζουμε το ουράνιο τόξο, δεν έχουμε μη κερδοσκοπικά σωματεία για να εισπράττουμε επιδοτήσεις από ΕΟΚ και πολλά άλλα. Δεν κατηγορούμε ικανούς ανθρώπους για να αναρριχθούμε επάνω τους. Εμείς ως ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ , 35 χρόνια κίνημα ασχολούμαστε με την διάσωση της υγείας – ζωής. Δεν εισπράττουμε χρήματα από πουθενά , κανένας δεν μας πληρώνει , δεν εκμεταλλευόμαστε το ωραιότερο δημιούργημα που έκανε ο Θεός, τον άνθρωπο».

npieria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου