Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τη Δευτέρα η κεντρική συγκέντρωση Ψωμιάδη στο "Βελλίδειο"

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».


Σήμερα Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, μαζί με τον Αντινομάρχη Παιδείας, Ευθύμιο Φωτόπουλο, θα εγκαινιάσουν το ...
νέο διδακτήριο του 7ου διθέσιου ολοήμερου νηπιαγωγείου Πυλαίας (Βισβίζη 15, Κωνσταντινουπολίτικα). Στις 1.30 το μεσημέρι, ο κ. Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί τα γραφεία του Συλλόγου Εργοληπτών και Δημοσίων Έργων (Αριστοτέλους 4, 2ος όροφος, γραφείο 6).

Τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, στις 8 το πρωί, ο κ. Ψωμιάδης θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Καλημέρα σας», του Γιώργου Αυτιά, στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Στις 9 το πρωί, θα μιλήσει τηλεφωνικά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ-1 97,2 FM (μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη μέσω του διαδικτύου στο www.972.gr). Στις 10 το πρωί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ (μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη στους 105,8 FM).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου