Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε σήμερα στα Γραφεία του Κόμματος με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Φορτηγών. Στην συνάντηση παρευρίσκοντο ο Πρόεδρος των ιδιωτικών φορτηγών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος κ. Α. Νούλας, ο Πρόεδρος των ιδιωτικών φορτηγών Κεντρικής Ελλάδος και Δ. Μακεδονίας κ. B. Τσιμουράγκας και ο Πρόεδρος των ιδιωτικών φορτηγών Διεθνών Μεταφορών και Νοτίου Ελλάδος κ. Α. Κάκος.

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

«Προσπαθώ να ερμηνεύσω τις θέσεις του κυβερνώντος κόμματος και ομολογώ ότι αδυνατώ να καταλάβω.
Έχουμε ακούσει ότι οι επαγγελματίες μεταφορείς είναι οι εφοπλιστές της ασφάλτου και ως εκ τούτου πρέπει να ανοίξει το επάγγελμα. Να ανοίξει με ποιον τρόπο; Με πολυεθνικές εταιρείες που θα φέρουν 400-500 φορτηγά και θα εξολοθρεύσουν τους Έλληνες ιδιοκτήτες; Είναι μια λάθος προσέγγιση. Πιστεύω ότι ούτε ο διάλογος έχει εξαντληθεί, ούτε το νομοθέτημα κινείται προς το σωστό άξονα».

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κ. Ελλάδος και Δ. Μακεδονίας κ. Βασίλης Τσιμουράγκας, δήλωσε: «Σήμερα είχαμε μια σοβαρή συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ.
Ο κ. Πρόεδρος γνωρίζει το αντικείμενο της μεταφοράς, κατανόησε τα προβλήματά μας και πιστεύουμε θα τα ακούσετε και στη Βουλή- θα βρούμε ανταπόκριση. Είναι δώρο άδωρο να καταποντιστούμε άπαντες οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Εμείς δεν ζητάμε από το κράτος. Εμείς τους δίνουμε. Αυτά που ζητάμε είναι πολύ ελάχιστα. Πρέπει λοιπόν και η κυβέρνηση να σκύψει το κεφάλι και να σεβαστεί και μας γιατί είμαστε πεταμένοι στο δρόμο. Η συζήτηση που έγινε με τον κ. Πρόεδρο και οι προτάσεις του που θα ακούσετε και στη Βουλή είναι οι πιο ωραίες και οι πιο ρεαλιστικές.
Ευχαριστούμε τον κ. Πρόεδρο και πιστεύω θα βρούμε ανταπόκριση»




πηγή:www.karatzaferis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου