Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ: «ΑΠΟ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


Σε περισσότερους από 500 δημότες του δήμου Πύδνας-Κολινδρού μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο κατάμεστο Πολυκέντρο Αιγινίου (συνοικισμός παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού). Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ενώ το παρών έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ στη Πιερία Κώστας Κουκοδήμος, ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Αντώνης Καρπούζας, ο Δήμαρχος Κολινδρού κ. Σολοποτιάς, ο Δήμαρχος Αιγινίου κ. Κόντος, ο Δήμαρχος Μεθώνης κ. Αβραμίδης, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε ότι τώρα είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων και των πολιτών και τόνισε ότι στην πολιτική του σταδιοδρομία δεν έχει μάθει να υπόσχεται. Αναφερόμενος στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου υποστήριξε ότι το εκλογικό σώμα καλείται να ψηφίσει για Περιφερειάρχη εκείνον που μπορεί να μεταφέρει στα κέντρα αποφάσεων σε Αθήνα και Βρυξέλλες τις αγωνίες όλων των Μακεδόνων.

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα ενότητας γιατί, όπως είπε, «από την 1η Ιανουαρίου πρέπει να εργαστούμε μαζί για τη Μακεδονία». Μάλιστα καταχειροκροτήθηκε όταν έκανε σαφές για μια ακόμη φορά πως δεν πρόκειται να δεχτεί τη χρήση του όρου Μακεδονία ή παραγώγου του ως ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Από την πλευρά της, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου έθεσε ως προτεραιότητες της την αξιοποίηση των Αλυκών Κίτρους, την αναβάθμιση της μεγάλης εμποροπανήγυρης του Αιγινίου, την ανάδειξη του ορεινού οδικού τόξου, τη βελτίωση του οδικού άξονα που συνδέει τον Κολινδρό με το Ελατοχώρι και το Λιτόχωρο, την κατασκευή νέου κόμβου στην Πύδνα, την κατασκευή βιοτεχνικού πάρκου στο Αιγίνιο και την οργάνωση υποδομών με έργα αγροτικής οδοποιίας, αρδευτικά και αντλιοστάσια στην περιοχή αναδασμού Αιγινίου.


πηγή:www.panagiotispsomiadis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου