Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Αιγινίου επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος

Τον Καταχά, τη Μεγάλη Γέφυρα και το Αιγίνιο επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος. Ο κ. Παπαχρήστος μαζί με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ συνομίλησε με εκατοντάδες κατοίκους των παραπάνω Δημοτικών Διαμερισμάτων, τους ενημέρωσε για το ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, τους ανέπτυξε τις σκέψεις του και τις προτάσεις του για την Πιερία, ενώ άκουσε τους προβληματισμούς και τα αιτήματα τους που αφορούν τον τόπο τους.
Στο Αιγίνιο ο κ. Παπαχρήστος μίλησε μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο και τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στη διοίκηση της χώρας και ειδικότερα της Περιφέρειας. Aναφέρθηκε σε θέματα του αγροτικού, του επιχειρηματικού και τουριστικού τομέα που αφορούν τη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ συγχρόνως, κατέθεσε σκέψεις και προτάσεις για τους δύο αυτούς τομείς που θα προωθήσει μέσα από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Τέλος, αναφέρθηκε στη σύνδεση με το μητροπολιτικό κέντρο της Περιφέρειας, τη Θεσσαλονίκη, με σχέσεις αλληλοτροφοδότησης σε θέματα επικοινωνίας, έρευνας και καινοτομίας.
Το Νοσοκομείο Κατερίνης και την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος


Το νέο Νοσοκομείο της Κατερίνης επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Γρηγόρης Παπαχρήστος συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Τον κ. Παπαχρήστο υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, ο οποίος ως γνωστό εργάστηκε περίπου 18 χρόνια μαζί τους. Ο κ. Παπαχρήστος συνομίλησε μαζί τους για θέματα και προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του νέου νοσοκομείου. Συναντήθηκε επίσης με διευθυντές και προϊσταμένους Κλινικών και Τμημάτων και άκουσε αιτήματα και προτάσεις που αφορούν ειδικά τους τομείς που εργάζονται.
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Στη συνάντησή του με τον διευθυντή της Αστυνομίας κ. Φωτόπουλο συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου