Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Δελτίου τύπου--Θανάσης Μπίντας

Ο Θανάσης Μπίντας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Πιερίας με το συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επισκέψεών του στα χωριά και τις κωμοπόλεις του Νομού μας, πραγματώνοντας έτσι την επιθυμία του να συναντήσει και να συνομιλήσει με όσους περισσότερους πολίτες μπορούσε σε όλη την περιφέρεια του. Τις εναπομείνασες ημέρες, θα περιοδεύσει στην πόλη της Κατερίνης και θα συναντηθεί με φίλους και υποστηρικτές του. Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας του ήταν θερμή και ο Θανάσης Μπίντας, ξεπερνώντας τις πολιτικές αγκυλώσεις, τους απευθύνθηκε με ειλικρίνεια, με απλά λόγια, σφίγγοντας σε όλους το χέρι και δεσμευόμενος πως θα συγκρουστεί με το κατεστημένο, όπως άλλωστε έκανε πάντα.

Υποσχέθηκε πολιτικό πολιτισμό και προκάλεσε την επιδοκιμασία όλων των συνομιλητών του, μιλώντας όχι σαν επαγγελματίας πολιτικός, αλλά σαν πολίτης που αγαπά τον τόπο του και κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές με μοναδικό σκοπό του να συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Πιερία. Η παρουσία του άλλωστε στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Νομού μας και όχι μόνο, αποτελεί χειροπιαστό δείγμα γραφής, πως ο Θανάσης Μπίντας είναι αδέσμευτος, δε διστάζει να συγκρουστεί και να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση για τον τόπο μας. Γι αυτό άλλωστε, πιστεύει ακράδαντα στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών αυτών.

Εν κατακλείδι, ο Θανάσης Μπίντας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συνυποψηφίους του, για τον πολιτισμένο εκλογικό αγώνα που διεξήγαγαν και να τους στείλει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς. Πιστεύει πως όλοι τους, ενδιαφέρονται για τον τόπο μας και ελπίζει γι αυτό το λόγο να υπάρχει πολυφωνία στο Συμβούλιο που θα εκλεγεί. Εύχεται επίσης, όσοι ψηφιστούν, να έχουν το σθένος να οδηγήσουν την Πιερία ψηλά, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργεί ο Καλλικράτης για το Νομό μας, που παραχωρεί ελάχιστες θέσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Τέλος, τονίζει την ανάγκη, όλοι οι πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα γιατί η ψήφος είναι η δύναμη και η φωνή του λαού, και η φωνή πρέπει να ακουστεί, ειδικά τώρα, που αναδεικνύονται οι τοπικοί φορείς.

Γραφείο Τύπου

--
Θανάσης Μπίντας

Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πιερίας

του συνδασμού Κυριάκου Βελόπουλου

“ Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου