Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας επισκέφθηκε η Σοφία Μαυρίδου




ΣΧΟΛΙΟ

Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας επισκέφθηκε η Σοφία Μαυρίδου

«Διεκδικούμε την ανάπτυξη του Τουρισμού στην Πιερία όλο το χρόνο. Ο τουρισμός είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας ώστε η Πιερία να καταλάβει μία από τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη των τουριστικών νομών της χώρας μας», δήλωσε η Σοφία Μαυρίδου, υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας όπου πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη.

Την Σοφία Μαυρίδου συνόδευσαν οι υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θόδωρος Αγοραστός και Δημήτρης Μπέης. Εκεί τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Γιώργος Μπούρος, οι Αντιπρόεδροι Γιώργος Σώβας και Ηλίας Ηλιάδης, ο Γ. Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης και ο Ταμίας Σωτήρης Τουλιαρής.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του τουρισμού στην Πιερία ως μία από τις σημαντικότερες πηγές εισοδήματος και τόνισαν την ανάγκη για άμεση συνεργασία Περιφέρειας και Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας.
Επίσης, αναφέρθηκαν και στα προβλήματα που χρήζουν άμεσης υλοποίησης και αντιμετώπισης, όπως:
• Λύση χωροταξικού προβλήματος και αλλαγή χρήσεων γης
• Υποδομές
• Ενίσχυση ήπιων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού
• Στήριξη της Περιφέρειας για μεγαλύτερη και διεισδυτικότερη διαφήμιση της Πιερίας αλλά και των τουριστικών καταλυμάτων - υποδομών που διαθέτει στις τουριστικές εκθέσεις και όχι μόνο.
• Αύξηση της ανταγωνιστικότητας του προϊόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου