Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Νίκος Μηλιώτης : «Ο απερχόμενος δήμαρχος διοίκησε με λίγους και εκλεκτούς, αφήνοντας τεράστια χρέη σε προμηθευτές και κατασκευαστές. Με αλαζονικό και προκλητικό τρόπο, τακτοποιεί και εξυπηρετεί «ημετέρους»»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες»
Νίκος Μηλιώτης : «Ο απερχόμενος δήμαρχος διοίκησε με λίγους και εκλεκτούς, αφήνοντας τεράστια χρέη σε προμηθευτές και κατασκευαστές. Με αλαζονικό και προκλητικό τρόπο, τακτοποιεί και εξυπηρετεί «ημετέρους»»

Στις εργατικές κατοικίες του Παλιού Κεραμιδίου βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Νίκος Μηλιώτης, καθώς και στα καταστήματα της οδού Κασσάνδρου καταγράφοντας προβλήματα που παραβλέπονται και υποτιμούνται, αποτελούν όμως καίρια ζητήματα για σημαντική μερίδα των δημοτών. Επίσης, στο πλαίσιο των ομιλιών του βρέθηκε στα Καταφιώτικα και το Παλιό Κεραμίδι, μιλώντας για την ανάγκη να υπάρξει τίμια και ειλικρινής διοίκηση στον ενιαίο Δήμο Κατερίνης.
Στις ομιλίες του τόνισε την ανάγκη οράματος και στρατηγικής, τα οποία απουσιάζουν από την απερχόμενη διοίκηση. Σκοπός του κ. Μηλιώτη είναι να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του δήμου χωρίς να επιβαρυνθούν περαιτέρω οι πολίτες με φόρους και αυξήσεις. «Για μας επίκεντρο είναι ο πολίτης! Και θέλουμε ένα δήμο πρότυπο που να αξίζει να ζούμε! Θέτουμε στόχους πραγματικούς. Με προτάσεις και λύσεις. Στη ζωή μου έμαθα να είναι πρακτικός! Να μιλάω τίμια και ειλικρινά!
Και η αλήθεια είναι πως η απερχόμενη διοίκηση του κεντρικού δήμου της Κατερίνης, τα 4 χρόνια που πέρασαν έκανε ελάχιστα. Σπατάλησε χρήματα σε δράσεις χωρίς άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Δεσμεύτηκε για πολλά και έκανε πολύ λίγα».
Αναφερόμενος στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο δήμος Κατερίνης, ο κ. Μηλιώτης υπογράμμισε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος «διοίκησε με λίγους και εκλεκτούς, αφήνοντας τεράστια χρέη σε προμηθευτές και κατασκευαστές. Με αλαζονικό και προκλητικό τρόπο, τακτοποιεί και εξυπηρετεί «ημετέρους»».
Βρισκόμενος στις εργατικές κατοικίες του Παλιού Κεραμιδίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος έτυχε θερμής υποδοχής από επιτροπή των κατοίκων, οι οποίοι του τόνισαν ότι είναι ο πρώτος από τους ασχολούμενους με τα αυτοδιοικητικά που κάθισε να συζητήσει μαζί τους. Τα προβλήματα που είχαν να του αναφέρουν ήταν πολλά, ξεκινώντας από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είναι μετέωροι μεταξύ των δήμων Κατερίνης και Ελαφίνας.
Εδώ και 10 χρόνια που έχουν εγκατασταθεί οι πρώτοι κάτοικοι, υπάρχει αδιαφορία των τοπικών αρχόντων, στα όσα αντιμετωπίζουν λόγω κακοτεχνιών και έργων υποδομής που δεν ολοκληρώθηκαν. Στην παρούσα κατάσταση πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ δημοτικά τέλη στο δήμο Ελαφίνας και μέσω της ΔΕΥΑΚ στο δήμο Κατερίνης, όμως τα αιτήματα που κατά καιρούς κάνουν και προς τους δύο πέφτουν στο κενό.
Αυτή τη στιγμή οι εργατικές κατοικίες είναι χωρίς κάδους ανακύκλωσης, ίντερνετ, συντήρηση των εκεί υποδομών και αποχέτευση ομβρίων, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν με κάθε δυνατή βροχόπτωση. Αυτά πλέον θα είναι προβλήματα του νέου δήμου Κατερίνης και ο Νίκος Μηλιώτης δεσμεύτηκε ότι ασχοληθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου