Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Σοφία Μαυρίδου: "Όλοι ένα προς όφελος της Πιερίας"

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το πρωί η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με τον Συνδυασμό "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας" κα Σοφία Μαυρίδου κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε μία αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της πρώτης Κυριακής των περιφερειακών εκλογών στην Πιερία.

Η κα Μαυρίδου

Η κα Μαυρίδου ξεκίνησε την τοποθέτησή της συγχαίρωντας όλους τους συνυποψηφίους της οι οποίοι έδωσαν τον αγώνα τους στον α' γύρο των εκλογών.

"Καταρχήν θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου οι οποίοι έδωσαν τον αγώνα τους στον α' γύρο των εκλογών.

Να συγχαρώ επίσης όλους τους εκλεγμένους και μη δημοτικούς συμβούλους στους δύο νέους Καλλικρατικούς δήμους που έδωσαν ήδη ξεκάθαρο αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα συγχαίρω και ευχαριστώ τους 8 συνεργάτες που συμμετείχαν στο συνδυασμό "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας" στο νομό μας για τον καθαρό αγώνα που έκαναν αναδεικνύοντας το συνδυασμό μας σε πρώτη δύναμη του νομού. Την επόμενη ημέρα θα είμαστε μια ομάδα ασχέτως με το πόσοι και ποιοι εκπρόσωποι θα βρίσκονται στο περιφερειακό συμβούλιο.

Κινήσεις Πανικού από τον συνδυασμό του κ. Μπόλαρη

"Το τελευταίο διάστημα, διακρίνω μια έντονη κίνηση πανικού από τον συνδυασμό του κ. Μπόλαρη σε περιφερειακό επίπεδο προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα κλίμα πόλωσης χωρίς να έχει τα αποτελέσματα των εκλογών ως έρεισμα και ως σοβαρό επιχείρημα για να υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

Θα προτιμούσα για το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που μας αξίζει να μην ερμηνεύονται συγκεκριμένα αποτελέσματα κατά το δοκούν αποσιωπώντας την ουσία για την Πιερία που είναι η διαφορά των 10 περίπου ποσοστιαίων μονάδων μεταξύ των δύο συνδυασμών".

Κατά 2,9% αυξήθηκε το ποσοστό της ΝΔ στο Νομό

"Σαν γενική παρατήρηση θα ήθελα να επισημάνω ότι όλα τα τοπικά ΜΜΕ δεν είχαν παρά να τονίσουν το αυτονόητο με τη σοβαρότητα που τους διακρίνει: Ότι, σε επίπεδο στήριξης από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ο νομός αύξησε τα ποσοστά του από τις εθνικές εκλογές του 2009 κατά 2,9 ποσοστιαίες μονάδες".

Όλοι ένα προς όφελος της Πιερίας

"Δεν θα επιμείνω σε δημοσιεύματα που μας κολακεύουν για νίκη και χρωματισμούς. Σ' όλη μου την αυτοδιοικητική διαδρομή, στον προεκλογικό μου αγώνα αλλά κυρίως στα επόμενα 3,5 χρόνια που πιστεύω ότι θα πρέπει με σύνεση και υπευθυνότητα να διεκδικήσω για την Πιερία, διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε όλοι ένα προς όφελος της Πιερίας.

Έχω το χρέος και τη θέληση να συνεργαστώ με όλους τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους από όλους τους νομούς Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο να επιτύχουμε τους προσδοκώμενους ρυθμούς ανάπτυξης στην περιφέρειά μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ποτέ δημόσια δεν έχω αναφερθεί στον κ. Παπαχρήστο καθότι αύριο θα πρέπει να είμαστε συνοδοιπόροι για να οδηγήσουμε το νομό σε τροχιά ανάπτυξης".

Εχθρός όλων η αποχή

Στην αποχή στάθηκε ιδιαίτερα στην τοποθέτησή της η κα Μαυρίδου.

"Θέλω να σταθώ στο εξής σημείο: η Αποχή είναι εχθρός όλων. Το γεγονός ότι 12.000 Πιεριείς δεν προσήλθαν στις κάλπες την προηγούμενη Κυριακή αποδεικνύει μια απογοήτευση, την οποία κατανοώ, για τη γενικότερη πολιτική ζωή της χώρας μας.

Σήμερα όμως είμαστε εδώ για να κρίνουμε και το αυτοδιοικητικό μέλλον της Πιερίας και τα προγράμματα που θα κληθεί να υλοποιήσει ο καθένας μας και σ' αυτό το κομμάτι προτιμώ να εστιαστώ".

/www.pierikoiantilaloi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου