Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Δηλώσεις Γ. Μπουτάρη, για το Δήμο Θεσσαλονίκης

  1. Ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη του συνδυασμού του στο Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης και είπε ότι ανήκει σε όλη την πόλη γιατί δεν εκκολάφθηκε σε κομματικούς διαδρόμους, αλλά χτίστηκε από όλους.
  2.     «Είναι η πρώτη νίκη σε μια σειρά από πολλές που θα ακολουθήσουν», είπε κα δήλωσε: «δεσμεύομαι να είμαι ο δήμαρχος που δεν είχε όλα αυτά τα χρόνια. Δήμαρχος για όλους. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά ποτέ δεν ήμουν περισσότερο αισιόδοξος».
  3.     Η δήλωση έγινε έξω από το εκλογικό κέντρο του κ. Μπουτάρη όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που πανηγύριζε για την εκλογή του, τον επευφημούσε και φώναζε το σύνθημα «η πόλη γουστάρει δήμαρχο Μπουτάρη».
  4.     Παρόντες ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υφυπουργός Μεταφορών Σπύρος Βούγιας, οι βουλευτές Εύα Καϊλή, Θωμάς Ρομπόπουλος, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος των Οικολόγων Χρήστος Μάτης.
  5.     Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι η αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης δεν είναι μόνο πολιτική ή κοινωνική. Είναι βαθιά πολιτιστική, επικρατεί στην πόλη ένας άλλος πολιτικός πολιτισμός.    
  6. www.e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου