Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η ΟΝΝΕΔ Λιτοχώρου στηρίζει τον υποψήφιακο Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Μακρίδη

Σαν ΟΝΝΕΔίτες και σαν νέοι με ορμή και πάθος για ότι κάνουμε, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για το κόμμα μας αλλά και για το καλό της Πιερίας μας.
Είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι και της Ν.Δ. αλλά και της τοπικής νεολαίας του τόπου μας. Ξέρουμε να κρίνουμε και ξέρουμε να επιλέγουμε αυτό που είναι πάντα το καλύτερο. Για αυτό το λόγο όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Λιτοχώρου αλλά και εγώ προσωπικά ως πρόεδρος αυτής. Στηρίζω την υποψηφιότητα του Νίκου Μακρίδη ως περιφερειακό σύμβουλο για το νομό Πιερίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη – Δύναμη για τη Μακεδονία.

Ο Νίκος είναι ο νεαρότερος υποψήφιος του ψηφοδελτίου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πάντα ήταν μπροστάρης σε οτιδήποτε χρειαζόταν το κόμμα μας και τα στελέχη του. Για εμένα και όλη την νεολαία, υπήρξε πρώτα απ’ όλα φίλος, αγωνιστής με ήθος και μαχητικότητα. Ποτέ δεν μας γύρισε την πλάτη και δεν θα το κάνει ούτε μετά τις εκλογές. Καιρός είναι πλέον η νεολαία, να έχει λόγο και από το βήμα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εμείς είμαστε το μέλλον και θέλουμε να αγωνιστούμε γι’ αυτό.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για ακόμη περισσότερους …
στις εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου στηρίζουμε όλοι μαζί για περιφερειακό σύμβουλο κεντρικής Μακεδονίας στον Ν. Πιερίας τον ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΙΔΗ.


Με τιμή,

Ματίνα Δότσιου
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Λιτοχώρου 

Πηγή:politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου