Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη τύπου υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπίντα

Θέλουμε ν’ αλλάξουμε την τύχη αυτού του τόπου

Ο κ. Μπίντας παρουσίασε χθες το συνδυασμό του

Βουτσάς Αλέξανδρος, Γκιμπή Λεμονιά, Γκρίνιας Ιωάννης, Κιοσσές Μιχαήλ, Πινακίδης Απόστολος και Τσακίρη Κοκώνη είναι οι έξι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πιερίας που συγκροτούν μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπίντα, το τοπικό ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Βελόπουλος είναι υποψήφιος περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις» για την Μακεδονία μας.

Ο Θ. Μπίντας

Μετά την παρουσίαση του συνδυασμού του ο κ. Θ. Μπίντας αναφερόμενος στους λόγους που συγκροτήθηκε ο συνδυασμός της Πιερίας με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον ίδιο, είπε μεταξύ άλλων: «Όπως βλέπετε αγαπητοί φίλοι έχω σηκωμένα τα μανίκια. Αυτό είναι σημαδιακό και δεν το έκανα τυχαία. Αυτό σημαίνει ότι εμείς βλέποντας όλο αυτό το χάλι που επικρατεί στην πατρίδα μας, εδώ και τριάντα χρόνια, σκεφθήκαμε να φτιάξουμε έναν ωραίο συνδυασμό, μια δυνατή ομάδα, και να βγούμε και να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για να προσφέρουμε όσο μπορούμε καλύτερα, από το δικό μας μετερίζι, σ’ αυτόν τον τόπο που αδικείται, που είναι ένας τόπος υπέροχος, ένας τόπος που κουβαλάει μαζί του, επί αιώνες, βαρύγδουπες μνήμες. Και όμως αυτός ο τόπος έχει αφεθεί στη μοίρα του πεπρωμένου.

Εμείς λοιπόν σαν ομάδα, σαν άνθρωποι που πονάμε αυτόν τον τόπο, συγκροτηθήκαμε για να προσπαθήσουμε, αν βέβαια μπορέσουμε, μ’ αυτές τις φτωχές δυνάμεις που έχουμε, ν’ αλλάξουμε, κατά κάποιον τρόπο, τη ροή της τύχης αυτού του τόπου».

Και προς το τέλος της συνέντευξης ο κ. Μπίντας απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν το συνδυασμό αυτό, λέγοντας: «Ξεκινάμε, πιασμένοι χέρι – χέρι, εμείς άνθρωποι της επιστήμης, του μόχθου, της προσπάθειας, της καθημερινότητας αλλά και άνθρωποι που από κάθε πόστο που υπηρετήσαμε αυτόν τον τόπο, προσφέραμε με ανιδιοτέλεια. Αυτά είναι χαρακτηριστικά στοιχεία που μας ενώνουν».

Και συμπλήρωσε: «Πιασμένοι χέρι – χέρι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε το συνδυασμό μας σ’ ένα τέτοιο ποσοστό που να δώσουμε και στους άλλους να καταλάβουν να μη φοβούνται, διότι πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας διακατέχονται από κάποιας μορφής φόβο. Έχουν φόβο να εκφραστούν, φόβο για το αύριο, φόβο για το χθες, φόβο για το τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον», σημείωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. 

Πηγή: www.imerisiatispierias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου