Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Νίκος Μηλιώτης: «Να προχωρήσουμε όλοι μαζί, χωρίς εξαιρέσεις, αποκλεισμούς και διαχωρισμούς»

Τη λαϊκή αγορά της Κατερίνης αλλά και τα χωριά Σβορώνο και Λόφο επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Μηλιώτης, συνεχίζοντας τις επαφές του με τους δημότες της Κατερίνης και καταγράφοντας τα ανοιχτά θέματα της πόλης. Στις συζητήσεις κυριάρχησαν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, τα οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι ο κ. Μηλιώτης. Οι πολίτες κατέθεσαν τις απόψεις τους και πήραν ενθαρρυντικά μηνύματα από τον επικεφαλή του συνδυασμού «Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες». Κάτοικοι του Λόφου και του Σβορώνου, συνομίλησαν με το Νίκο Μηλιώτη και μέλη του συνδυασμού του και αντιλήφθηκαν ότι στη νέα πραγματικότητα που φέρνει ο Καλλικρατικός δήμος Κατερίνης, τα προβλήματά τους και οι ειδικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν θα τυγχάνουν τις ίδιας προσοχής και αντιμετώπισης με τις υπόλοιπες περιοχές του δήμου. Πολίτες κάθε ηλικίας, ζωντανά στοιχεία των τοπικών κοινωνιών είχαν μια εποικοδομητική επαφή με τον Νίκο Μηλιώτη, κατανοώντας ότι το σύνθημα «’Ωρα για δημιουργία» είναι πραγματικά στην καρδιά του προγράμματός του.
Στις συζητήσεις που είχε στη λαϊκή αγορά το πρωί του Σαββάτου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μικροπωλητές και παραγωγοί.

Πέρα από τα ζητήματα που έχουν οι λαϊκές αγορές σε εθνικό επίπεδο, πολλά είναι αυτά που απασχολούν τις λαϊκές αγορές της Κατερίνης και αφορούν την αντιμετώπισή τους από την τωρινή δημοτική αρχή.
Έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο των μικροπωλητών λαϊκών αγορών Κατερίνης και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό «Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες», Χρήστο Γαβρίδη, Ο Νίκος Μηλιώτης τόνισε ότι απευθύνεται σε όλους τους δημότες, χωρίς εξαιρέσεις, αποκλεισμούς και διαχωρισμούς. «Για να προχωρήσουμε μαζί, με αποφασιστικότητα, συνέπεια και συνεργασία, να φτιάξουμε το νέο ισχυρό δήμο Κατερίνης. Ένα δήμο πρότυπο, ένα δήμο πρωταγωνιστή.
Για να πετύχουμε αυτό το στόχο απαιτείται ενεργοποίηση, σκληρή κι εντατική δουλειά, συνεχής προσπάθεια και συνεργασία όλων μας. Αυτόν τον κοινό μας αγώνα τον διακρίνουν οι αρχές και οι αξίες μας για τη δημοκρατική λειτουργία τόσο της κοινωνίας όσο και του νέου δήμου. Συνέπεια και ειλικρίνεια, διαφάνεια και λογοδοσία, ισονομία και αξιοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτες για το συνδυασμό μας». 

Πηγή:politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου